Muusikko-mies; Lahkonen


 Mun mies on pitkään tehnyt musiikkia bändien kanssa ja soitellut nuoruudessaan paljonkin keikoilla. Mutta nyt hän tekee musaa ihan soolona ja tänään periaatteessa ihan ensimmäinen keikka Tampereen Telakalla. Ai että mua jännittää. 

Me (joo puhun me-muodossa, olen niin vahvasti mukana tässä toiminnassa, manageri nääs ;)) ollaan käyty pari kertaa Helsingissä Samettiklubilla harjoittelemassa biisejä ja Tampereen Kujakollissa. Nämä ovat semmoisia paikkoja joissa saa käydä esittämässä biisejään ihan vapaasti. Suosittelen lämpimästi. Ovat arki-iltaisin tiistaisin, ei joka vko mutta ei tarvitse puoleen yöhön odottaa että saa nauttia elävästä musiikista. Innostuin yhtenä aamuna ja tekaisin biisinkin hänelle, sanat vain.

Pari linkkiä Lahkosen biiseihin:Kommentteja voi jättää biiseistä ja oltaisiin niistä kovin mielissämme. Syksyllä taitaa levyä pukata jos kaikki putkeen menee.

Ja en mä tänään kyyneliltä voi välttyä niin kauniisti ja taitavasti hän soittaa ja laulaa. Ja saan kuulla mulle tehdyn rakkaus-kipaleenkin. Olen sen kuullut useita kertoja ja joka kerta pillitän. Samoin jos heittää J Karjalaisen "Mä käännyn hiljaa pois". Teidän pitäs kuulla se ja Lahkosen omat, joten 
 jokainen Telakalle. Esiintyminen klo n. 21. 


Comments

  1. Voi vitsi kun kivaa. Olen tosi huono lähtijä nykyään, tykkään vaan olla kotona.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.