Pihassa; putkeen meni tai sitten ei

Tämä päivä meni pitkälle äitin ja isän luona vaikka pihahommia ois ollut millä mitalla. Kotiin kun päästiin, hion puutarhasetin pöydän ja tuolien puuosat ja öljysin ne. Mies leikkas nurtsin ja nyppi rikkaruohoja. Tekemistä ois vaikka kuinka ja työpäivien jälkeen ei kauheasti aikaa ole kun päivät venyvät pitkiksi. Toisaalta kiukuttaa moinen ajanpuute. Pitäs tehdä sitä ja tätä ja ei sitä yöllä viitti. Ääh. Tuskasta. 

Terassin sisustus liikahti eteenpäin kun 

*vauvakeinu vaihtui korikeinuun
 
*badenbaaadenit hain eilen kaupasta. On ne vaan mukavan pehmeät.

Ja mieheni oli kovin romanttisella tuulella ja antoi lahjaksi uudet puutarhakengät.  

Ja sitten pihassa jotkut kukoistaa...

Ja tynnyrit odottavat multaa ja kasveja.

 ja toiset taas ei.


Mitä ihmettä noillekin pitäs tehdä. Tuleeko bambusta enään vihreää vai pitäskö se leikata??? Etupihan nurmikko ei näytä juu ihan kauheen hyvältä. Ja sitten mun kukka-altaassa on mukavan kokoinen pöheikkö. Onko se kukkaa vai rikkaruohoa. Voi tätä poropeukaloa. Mutta en luovuta.

Comments

  1. Mä taisin samanlaista korikeinua meinata ostaa yks päivä. Oli tosi kaunis mutta vielä jätin kauppaan. Meillä on odottanut perinteinen riippumatto ripustamista ties kuinka kauan ja vähän tekis mieli se sisälle olkkariin laittaa kun pihassa ei oo juuri isoja puita ollenkaan. Alimman kuvan lehdet näyttää kyllä samoille kuin mun kukkapenkissäni. En nyppis vielä pois... ootko laittanut jotain monivuotista siihen?

    ReplyDelete
  2. Ihana blogi! Monia hyviä ideoita. Täällä kans pihan laitto edessä. Mistä olet korikeinun hankkinut? Näyttää kivalta. Oisko mahdollista saada vielä kuvaa koko keinusta?

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.