Pylväsvaloja

Taitaa tulla melkonen paniikki tuon pihan kanssa ennen asvaltin tuloa joten siks on pantava hösseliksi. Etupihan altaisiin tulee pylväsvalo. Samanlaiset mutta kenties erikorkuiset sitten myös takapihalle ja kukka-altaaseen. Nyt sitten etsitään kiivaasti niitä oikeita. Seinävaloina meillä on Massiven olikohan ne Grazit. Mutta en tiedä haluanko silti samaa sarjaa ulkovaloihin. Ja tässä kohtaa mietimme myös hintaa.

Ihanan mallinen:


Nordlux; Elements

 Täydelliset seinävalojen muotojen kanssa mutta toisaalta haluan jotain pehmeämpää.

Nordlux; Figure
 
 Malli ihana mutta miten valaisee...

Nordlux; Arki

Seinävalojen kanssa samaa sarjaa.
Massive; Graz


Käpy sopis hyvin 70-luvun henkeen.

Käpy

Jos ihan överit vetäis niin...
 Oisko sulla vinkkiä antaa valaisimista?

Comments

  1. Tuo onkin aina helppo valinta kun kuvastoista ei tule esille se, kuinka paljon valoa loppupelissä tuleekaan. Me valittiin käpy, mustat käpy-valaisimet pihalle koska ne olivat ainoat tyyliin kunnolla sopivat mutta tyylikkäät. Yritimme tuloksetta etsiä KAUAN sopivia mustia ja tarpeeksi korkeita valaisimia mutta lopulta ostimme käpy-kupolit erikseen ja tilasimme erilliset korkeammat pylväät, josta lyhensimme sopivan pituiset varret valaisimille. Nyt ei lumipenkka heti peitä niitä ja valaisevat hieman isommalla valokeilalla kun valonlähde on korkeammalla :) Onnea etsintään!!

    ReplyDelete
  2. Mä luulen että me päädytään käpyihin,mies tykkäs niistä myös. Ja juurikin yksi tosi korkea valaisin tulee etupihalle.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.