Pylväsvaloja

9:32 PM

Taitaa tulla melkonen paniikki tuon pihan kanssa ennen asvaltin tuloa joten siks on pantava hösseliksi. Etupihan altaisiin tulee pylväsvalo. Samanlaiset mutta kenties erikorkuiset sitten myös takapihalle ja kukka-altaaseen. Nyt sitten etsitään kiivaasti niitä oikeita. Seinävaloina meillä on Massiven olikohan ne Grazit. Mutta en tiedä haluanko silti samaa sarjaa ulkovaloihin. Ja tässä kohtaa mietimme myös hintaa.

Ihanan mallinen:


Nordlux; Elements

 Täydelliset seinävalojen muotojen kanssa mutta toisaalta haluan jotain pehmeämpää.

Nordlux; Figure
 
 Malli ihana mutta miten valaisee...

Nordlux; Arki

Seinävalojen kanssa samaa sarjaa.
Massive; Graz


Käpy sopis hyvin 70-luvun henkeen.

Käpy

Jos ihan överit vetäis niin...
 Oisko sulla vinkkiä antaa valaisimista?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tuo onkin aina helppo valinta kun kuvastoista ei tule esille se, kuinka paljon valoa loppupelissä tuleekaan. Me valittiin käpy, mustat käpy-valaisimet pihalle koska ne olivat ainoat tyyliin kunnolla sopivat mutta tyylikkäät. Yritimme tuloksetta etsiä KAUAN sopivia mustia ja tarpeeksi korkeita valaisimia mutta lopulta ostimme käpy-kupolit erikseen ja tilasimme erilliset korkeammat pylväät, josta lyhensimme sopivan pituiset varret valaisimille. Nyt ei lumipenkka heti peitä niitä ja valaisevat hieman isommalla valokeilalla kun valonlähde on korkeammalla :) Onnea etsintään!!

    ReplyDelete
  2. Mä luulen että me päädytään käpyihin,mies tykkäs niistä myös. Ja juurikin yksi tosi korkea valaisin tulee etupihalle.

    ReplyDelete

Kiitos kun kommentoit.

Popular Posts

Pena/Music