Talon lempinäkymät

Suvi Valkoinen Harmaja- blogissa kertoi lempinäkymästään. Tartuin haasteeseen. Ymppäsin tähän muutaman kohteen samaan koska ei tule sitten päivitettyä kuitenkaan toista kohdetta koska aina tulee muka jotain muuta postattavaa. 


AULA: 
Meillä on ihan järjettömän kokoinen aulatila yläkerrassa ja vaikka en siellä aikaa vietä niin olen sitä kuitenkin sisustanut. Yläkerta  on  kokonaan pojan valtakuntaa.


KEITTIÖ:

Keittiö on se jossa vietämme paljon aikaa ja sen pitää olla kodikas. Tykkään todella paljon meidän kolmivärisestä ja persoonallisesta keittiöstä sekä kaapeista jotka ovat kahdessa kerroksessa ja ruokapöydän valaisimista. Ja en ole kyllä Guildin tapettiinka vielä kyllästynyt.KYLPYHUONE:

Täällä värimaailma jatkaa samaa linjaa muiden kodintilojen kanssa. Iso peili avartaa ja varsinkin tuo valaistu välikkö jossa säilytämme myös polttopuita on varsin viehättävä. Vihertävät isot laatat harmaitten rinnalla ovat kyllä meille olleet ihan nappivalinta.PUUTARHA:

Tämä on just sitä mitä halusin omalta pihaltani. Täällä mieli lepää. Jos sinä tartut haasteeseen niin linkitä vaikka, luen mielelläni sun lempinäkymistä.

Comments

  1. Hyvät ovat näkymät teidän kodissa. Ensimmäisen kuvan senkki on aivan ihana ja muutenkin tykkään kovasti.

    ReplyDelete
  2. Nanna S: Kiitos, tykkää kans.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.