Terassihaaveita osa 3

Uusin Deko-lehti oli täynnä minusta kaikkea upeaa luettavaa ja katseltavaa. Bongasin monta kivaa juttua ja varsinkin kun ajatukset pyörivät vaan terassin sisustamisessa ja pihanlaitossa tällä hetkellä niin postauksetkin ovat sen mukaisia.

Tein kollaasin jotka haluan omalle terassille. Vaihtuu joka vuosi nekin mielipiteet ja kunnolla ei olla vielä edes päästy sisustuspuuhiin sen osalta. Mutta hyvä että on haaveita ja visioita.

 Pihakeittiö on aivan tekemättä, on vaan kuppanen grilli. Jos sais joskus rakennettua kunnon kesäköksän niin mies vois varmaan sen verta tulla mun marokkohullutusta vastaan että edes sinne sellasta laattaa. Bauhausin laatat ovat hienoja ja edullisia. Mutta ajatuksena minulla ois myös kyllä yksi ulkovaraston seinällinen moista laattaa, siihen se ei varmasti suostuisi ikinä ;) 

Makeet säkkituolit pongasin myös Dekosta. Jos osais niin helppohan tommoset ois tehdä matoista. 


 
Haaveet, kaikki turhat haaveet...


                                                  ...ensteks se asvaltti ja altaat ja autotallin loppuun saattaminen.

Comments

  1. Voih, tuo viimeinen lause olisi voinut olla kuin suoraan minun suustani, paitsi meillä asvaltti korvataan pihakivillä. Suunnitelmia olis vaikka muille jakaa, mutta kun ensin pitäis saada alta nuo muutama "pikkujuttu"...

    ReplyDelete
  2. Ihania on suunnitelmat! Meidän vm.2013 terassi valmistui eilen ainakin suurimmaksi osaksi. Aika samanlainen maku meillä ainakin terassin suhteen..? Käy vilkaisemasssa :) http://sweetlivingandthings.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. Oi ollaan aika samassa henges ny ;) Terassi ja pihajuttuja täälläkin ja koko rahan eestä. Meille tulee simppeli valkonen markiiisi valkoisella rungolla terassin ylle :) ei oo ilmaista;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.