Hamacamundo_ riipputuolit

Tutustuin Hamacamundo riipputuoleihin viime kesänä Tampereen asuntomessuilla. Testailin tuotteita jo siellä ja jäivät sen verta hyvin mieleen että aloitimme mukavan yhteistyön Hamacamundon kanssa.

Kävin tapaamassa Mikkoa Tampereella viikonloppuna ja kaappasin kainalooni musta-valkoisen riipputuolin. Valinta oli oikeesti vaikea kun värejä on oikeasti joista valita, on raidallista, yksiväristä, moniväristä. Ja värit vaihtelevat usein. Meidän tuoli on vielä ripustamatta terassille kun täällä on ollut niin kaameet kelit ja mies niin kiireinen. Niin ja lunta tulla tupsahti maahan maanantaina. Juu-u. Sitä itteensä tuli ja kunnolla. Naapurin muksut väänsivät pihalla lumiukkoja.Riipputuolit valmistetaan käsityönä Masayan kaupungissa Nicaraguassa jotka on Nicaraguan kansantaloudelle vientituote, joka jalostusate on korkeampi kuin maataloustuotteiden.

Materiaali yleensä näissä on puuvilla mutta myös polyesternarua käytetään.

Jos et löydä valikoimista sopivaa väriä niin kannattaa tiedustella suoraan Mikolta, sillä värit vaihtuvat nopeammin kuin ehtii päivittämään nettisivuille.

Ja kiinnitys on helppoa ja simppeliä. Tietenkään kiinnitykseeni ei riitä s-koukku kuten kuvassa näkyy, se on vain esillelaittoapuväline. Näytän kun kiinnitämme omamme niin oikeat välineet siihen tarkoitukseen.


Mikko kiertää paljon Suomea erilaisissa tapahtumissa ja myös tänä vuonna hän on Hamacamundojen kanssa asuntomessuilla Hyvinkäällä menossa mukana. Näiden mattojen ja tuolien mukavuus on vaan itse koettava.Comments