Kööpenhamina osa 1

Köpis tuli tallusteltua ristiin rastiin; hieno ja kallis paikkahan se on. 
Me istuskelimme terasseilla, nautimme hyvästä ruoasta, ihmettelimme hienoja pyöriä ja pyöräilijöitten määrää ja tehtiin siis tosiaan mitä huvitti kun olimme liikenteessä kerran kaksisteen. Nukuimme jopa päikkärit koska huvitti. Oli niin rentoa ja aurinko helli meitä melkein koko reissun ajan. Lento Norwegianilla meni nopsaan ja parempi kuin Ryanair. Myös Hotellivalinta osui nappiin (First Hotel Twentyseven

En ole niin mikään kaupoissa riekkuja mutta jokunen putiikki tuli kyllä tarkasteltua. Mitään uutta ja ihmeellistä en kuitenkaan kohdannut. Perus Fermit ja Muutot oli tosi monessa paikkaa esillä. Kotiin toin pari sisustuslehteä ja muksuit saivat pyöriinsä tarpeellisia härpäkkeitä.Kukkia tuli ihasteltua, samoin arkkitehtuuria. Mutta oikeasti ihan kauheasti ei kamera laulanut, ei vaan jaksanut.


Kävimme Tivolissa, yhtään laitetta ei kokeiltu mutta panimon terassi kylläkin.Rento ja mahtava meininki. Lisää luvassa.

Comments

  1. Oltiin samassa hotellissa tyttären kanssa (YO -lahja/tyttären toive äiti/tytär reissu) hotelli oli nappi keskellä kaikkea, hyvä sijainti, aamupala ym. Meillä listokas reissu, niin shoppailuineen kuin nähtävyyksineen ja myös kokemuksineen. Oli sambakarnevaalia, maratonia ym.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.