Pihassa

Pihassa on tapahtunut taas vaikka mitä ja isoin tapahtuma taitaa olla etupihan peittyminen asfalttiin.  Seuraavaksi rakennamme 2 tasoisen vajaa 10 m2 kukka-altaan kohtaan EI asfal. Kukka-allas tulee samaan linjaan autotallin yhteydessä olevan varaston kanssa.Menee muuten ihan hermot kun kasteluletkun liittimet pettää jostain kummansyystä melko usein. Ei ole kiva että vedet roiskuu niskaan  kesken kukkien kastelun. Toivottavasti nämä uudet kiinnikkeet pitävät. Anopilta hain takaisin hyllyni joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön kastelukannuille ja puutarhatarvikkeille. Ehkä Granitista on saatava tarvikkeille sopiva metallikori.
Me ollaan tehty hyvin simppelillä tavalla kukkalaatikoita ja reunuksia. Eli tarvitset lautaa, sopivan pituisia rautatangon pätkiä ja sinkilöitä. Nopeaa hommaa.

Tykkään kuvata kukkiani ja tämä seuraava töyhtöhyyppä on kaunis ilman kukkaansaki. Mikä sitten olikaan. Tuon viimeisen mustalila yksilön lainasin anopin kukkamaasta.


Täällä tapahtui maanantaina kummia. Lunta ja rakeita tuli maahan ihan reippaanlaisesti ja vei kaikki mun kesäkukat ja istutetut taimet. En ois vaan halunnutkaan niitä porkkanoita ja sipuleita syödä, saatikka nauttia kesäkukistani. Mielenvikasta touhua tuolla sääukolla. En pidä siitä yhtään.Että tämmöstä täällä. Eka kaameeta paahdetta sitten lunta joka jäi pitkäks aikaa maahan. Naapurit olivat tehneet lumiukkoja.

Comments

  1. Hei!
    Kiva blogi sulla!

    Tosi harmillista tuo raekuuron jälki :/ Kukkiahan saa uusia mutta noi sipulit sun muut varmaan harmittaa...

    ReplyDelete
  2. Voi ei - se raekuuro sitten vei ne basilikatkin. Harmillista! :( Meillä säästyttiin rakeilta mutta tosiaan nurmikkoa ei tarvitse hetkeen kastella...

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.