Seuraava sisustushitti

Moni on varmasti jo kauan ihastellut esim Fermin/Muuton lokerikkoja jotka on seinälle laitettuna tosi kivannäköisiä mutta aikas hintavia. Nyt Ikea tulee rytinällä markkinoille ja Tutemoita löytyy ihan mukavissa hittiväreissä. Näitä alkaa taatusti löytymään yhdeltä sun toiselta ja vaikka minkälaista hyllykollaasia varmasti alkaa näkyyn. Itsekin heti laitoin visiot pyöriin sillä tytön huoneesta puuttuu kaapistot. Mutta valmiita visioita ensi alkuun:Hitti vai huti?

Comments

 1. Minä tykkään ainakin, vaikkei meille sovikaan, kun en ole avohylly ihminen.

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Tällä hetkelä tuntuu että huti van annas olla kun muut jo ruuvailee laatikoitansa seinästä irti... :) Tuppaan lämpiämään hitaasti näissä trendi asioissa :)
  Ihan ok ne näyttää mutta ei sittenkään...

  ReplyDelete
 3. Mulla menee enemmän hitin puolelle. Olisi kiva integroida kokonainen seinä tuollaisella hyllyllä jos olisi enemmän tilaa/huoneita.

  ReplyDelete
 4. hitti varmasti, mutta itse kyllä olen niin "kuiva tyyppi" että ostaisin varmaan heti niihin valmiiksi ovet että voi kyllästymisen iskiessä heti laittaa paikalleen ;)

  ReplyDelete
 5. Vekarus: en minäkään kaikkea avona ottais, ihan pari vaan.

  ani: hiljaa hyvä tulee ;)

  Elsa: hitti noista tulee.

  Jonsku: ei ne siistinä pysy kuitenkaan, eli ovet valmiiks ;)

  ReplyDelete
 6. Tsekkasin juuri livenä ikeassa ja tykkään kyllä! Livenä tosin ne ruuvin paikat jotenkin pistivät silmään niistä. Yritin kelata, että mihin meille tuollaisia voisi laittaa, mutta enpä sitten keksinyt vielä mitään paikkaa. :)

  ReplyDelete
 7. ...niin piti sanoa vielä, että tykkään erityisesti noista yläkuvista niistä keittiökuvista. Mutta joo, vaativat ympäristönsä, toki. :)

  ReplyDelete
 8. Hitti :) ja musta tuntuu että tytön huoneen säilytysongelma ratkes just ny.

  ReplyDelete
 9. Kyllä!!! Löydän jo monta mahdollista paikkaa.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.