Toiveita

Kohta on taas ikävuosia yksi enempi. 

Mitään krääsää en halua jos ollenkaan haluan yhtään mitään ja ei välttämättä tarvi mitään edes ostaakaan, riittää että vietetään päivä perheen kesken. Mutta jos välttämättä haluaa rynnätä kaupoille (tapana on) niin  ihan vaan pikkupikku vinkkinä sulle rakasMUTTA:
 
 Noita marokkolaisia raheja hän ei kuunapäivänä mulle ostais( "prkl marokkolaisuus": sanoo mies ) mutta oikeesti jos ne meille tulis niin jalan tai persiin alle kuitenkin eksyis aina. Ihan samoin kuin koristetyynyt sohvalla. Eka raivataan pois tieltä ja kirotaan niitä, mutta sitten tungetaan niskan alle yks tai useampi ja röhnötetään niin tyytyväisenä.

Uusi kamera ois niin kiva.  Samsung NX300. Huhuu Huoh. MIten tyylikäs.


Comments

 1. Hei onnea synttärinä.

  Marokkolaistyylinen paikka puuttuu tampereelta :D Tässä olisi jollekin hyvä liikeidea.

  ReplyDelete
 2. //Terhi//: kiitos etukäteen. Mulla haaveena kahvila jossa olis marokkohenkeä mutta ei se ikinä kuitenkaan toteudu eikä olis varmaan kauheen kannattavaakaan. kuten ei varmaanka marokkoputiikkikaan.

  ReplyDelete
 3. Hei ja myöhästyneet onnittelut!! huomasin että toivelistallasi olisi Marokkolainen pouf. Näitä saa Zoco Homen 1.9.2013 avattavasta verkkokaupasta. Käy katsomassa facebook sivumme www.facebook.com/zocohome

  Terkuin Johanna  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.