Asuntomessut: MAJA

Selailin uusinta Dekoa ja silmään pisti tämä ihan persoonallinen Maja-talo jossa Ulla Koskinen on ollut mukana. Muut talot tuntu olevan kuvien perusteella melko perussettiä mutta menen silti messuille, ainakin pihat tiiraamaan. Itse en ole enään vuosiin saanut messuilta oikein uusia ideoita, enemmänkin saan ideani ulkomailta tai omasta tai miehen päästä.

Hieno seinä

Kuvat Deko

Comments

 1. Tää Koskisen tyyli kyllä iskee minuun kuin metrinen halko. Meille tulis heti Lato jos olis sille paikka. <3 Niin ja tuo seinä on UPEA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilla on ladonmallinen talo vaikkei lato olekkaan ;)

   Delete
 2. Erottui kyllä muista hienon eleettömällä sisustuksella, less is more! Tosin tuo betonilattia alkaa jo tuntua niin nähdyltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betonilattia on hieno mutta jo nähty ja omaan makuun se on liian kylmä.

   Delete
 3. Moikka. tämä on vaan niin herkku. Tosi paljon tulee samaa mitä meille. Tykkään ja paljon!

  ReplyDelete
 4. Pitkästä aikaa eksyin blogiisi naapuri :) Juu tää Koskisen tekele täytyy kyllä käydä tsekkaamassa. Fanitan tyyliä... Muuten mulla on ollut sama "ongelma" asuntomessujen kanssa että en oikein enää innostu ideoista, koska tuntuu, että olen jo nähnyt ne jossain :) Tykkään sun kekseliäistä ideoista joita jaat ja siitä että jaksat uskollisesti päivittää blogiasi. Jatka samaan malliin! Mulla on jäänyt vähän muun elämän jalkoihin oman blogin päivitys :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos naapuri.mää niin rakastan mun blogia ;). Tosi kiva et diggaat :D

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.