Hieno ikä = hieno ilta

Äitini täytti perjantaina 70 vuotta. 

Perheen kesken menimme syömään Ravinteli Huberiin. Ja minä tyhmä jätin kameran kotiin joten räpsyt otettu kännykällä josta oli akkukin ihan finaalissa. Lopussa pari yleiskuvaa jotka nappasin netistä. Mun täytyy saada järkkäri jota voi kantaa aina mukanaan ettei esteenä ole et painaa muka liikaa ja on iso eli Samsungin järkkäri pitäs hommata.

Alkuun nostettiin äitille malja ja sitten menun kimppuun. Liitutaululta valittiin "läskien" koot jota haluttiin syödä (prime rib ja T-bone) ja siihen sitten lisukkeet. Meille valikoitui rakuunalla maustetut uudet perunat, kesän kasvikset, pippurikastiketta ja valkosipulivoita. 

Hyvä piffipaikka ja sisustus hivelee silmää. Korkea laatutaso näkyi kyllä kaikessa, valitettavasti myös laskun loppusummassa ;) Mutta hyvästä ja maittavasta ruoasta ja mainiosta ja hauskasta palvelusta maksaa mielellään, tai siis mies maksaa :D Jälkkärit vedettiinkin jonkun toiveiden mukaan Astorissa, siellä muisteltiin vanhoja.


Äidille ostin lahjaksi Tammelan torilta kukkakimpun johon valitsin äidin lempiväriä.


Meillä oli niin mukavaa ja vaikka mies ehti ottamaankin pari sivuaskelta mutta pääsi kanssasi turvallisesti kotiin. Lapset viihtyivät ruokailun ajan kummitätinsä kanssa herkutellen Hesen ja Makuunin antimilla ja juttua riitti tästä reissusta molemmilta ;).

Kuva: Jussi Koivunen

Kuva: Jussi Koivunen

Comments

  1. Voin suositella Olympuksen minijärkkäriä (: Itsellä käytössä OM-D.

    ReplyDelete
  2. Kiva paikka, en tästä olekaan aiemmin kuullut. Astorin jälkkärit on kyllä hyviä.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.