Maailman reippain tyttö

Sunnuntain vietimme Venetsiassa jossa oli todella kuuma. Lämpölukemat kipus sinne yli +38 asteeseen. Lähdimme silti koko poppoo sinne, lapset halusivat myös mukaan vaikka rannallekin olisi ollut mahdollisuus jäädä isän kanssa.  Meillä ei ole enään rattaita käytössä ja siksi uskallankin väittää että meillä on maailman reippain 3-vuotias. 

Sillä kukaan toinen  3-v ei ois yhtä hienosti jaksanut kävellä paahteisia katuja pitkin tunteja vaikka varjoisia kujia pitkin lähinnä menimmekin. Palkinnoksi noin hienosta reippaudesta kävimme laukku,-tikkari,-karkki- ja jäätelökaupoilla. Nyt olalla keikkuu tai laahaa maassa hieno italialainen oranssi nahkalaukku.
Yövyimme Lidossa. Illallisella oli tuskasta joku kutina selässä vaivas tyttöä ja kuumuus jota riitti. Mutta isoveli hoisi hienosti tytön ruokkimisen hauskan leikin avulla. Söin itse nopeasti ja nappasin tytön syliini ja lähdimme hotellille. Matkaa sinne oli jonkun verran ja koko matkaa en jaksanut vajaa 20 kilosta kantaa joten hyvällä yhteistyöllä käsikädessä ja välillä sykyssä pääsimme rutinoitta hotellille. Viileä suihku ja rasvaus niin uni tuli palloon nopeasti.
 Nyt olemme onnellisesti kotona. Kyllä oma koti on maailman paras paikka.

Lido ei ehkä ole paras perhepaikka sillä ravintoita oli vähän ja jokainen niistä täynnä, säkällä saimme pöydän viimeistä mahdollisesta raflasta. Taitaa olla bailauspaikka sillä baareja oli kyllä. Ja ei se Venetsia kyllä tervejärkisenkään paikka ole kuin keväällä tai syksyllä jolloin lämpötila olisi jotain ihan muuta. Mutta Idröjärven rannalla viihtyivät kaikki loistavasti ja siellä sai todella levätä. Se oli oikea perhepaikka.

Mutta meillä onkin maailman parhaimmat ja reippaimmat ja yhteenhiilen puhaltavat muksut!

Comments