Marokkoo Zoco Homesta

Yhteistyö

Olen ihannnoinut marokkolaisutta jo pidempään ja himoinnut varsinkin nahkaisia pouffeja olohuoneeseen ja mistään Suomesta niitä ei tuntunut saavan. Kaikki kaupat oli koluttu läpi, tuloksetta. Olin jo katsellut matkojakin Marokkoon pelkästään rahien perässä ;). MUTTA nyt saa Suomestakin. TAI 1.9. lähtien saa.

Nimittäin Johannan Zoco Home avaa nettikauppansa. 

Marokkolaisuus käsitetään usein värien sekamelskana mutta todellisuudessa perinteinen marokkolainen sisustus on kuitenkin useasti melko tumma, mutta värikkäillä aksenteilla maustettu. Ripaus marokkolaista värikkyyttä ja koristeellisuutta antaa moderniin ja vaaleaan Skandinaaviseen sisustukseen ihanan säväyksen ja hippusen glamouria.

 

Valikoimissa on marokkolaista hillittyä tummaa ja värien kirjoa eli ihanaa eksotiikkaa. Pouffien lisäksi myynnissä on tarjottimia, lyhtyjä, peilejä, käsitöitä ja lisäksi tarjolla on vaihtuva valikoima muista maista valikoituja sisustustuotteita. Nämä tuotteet sopivat moneenkin sisustukseen luomaan pehmeyttä ja tunnelmaa. Suomen koteihin ehkä kuitenkin pikkuripauksina eikä kokonaisuutena vaan osana sitä. Itse tykkään pehmentää niillä modernia sisustusta. Ja pehmentäsisin pikkuisen enemmänkin jos ukko vaan suostus, mutta liian romanttiseksi ei saa mennä, siinä menee minunkin rajani. Uskon myös että retrolipastomme sopeutuu hyvin nahkapallien kaveriksi.Facebookissa on menossa kiva arvonta, voit nimittäin voittaa yhden pouffeista itsellesi.Klikkaa nettisivuille tai facebookkiin ja Zoco Homesta kuulemme täällä blogissakin vielä lisää.

Comments

 1. Kiva arvonta. Mulla on sukua marokosta joten olis kiva kyllä saada aito Marokkolainen palli kotiin, pitää käydäkkin osallistumassa.

  ReplyDelete
 2. P.s Etsy:stä löytyy hakusanoilla maroccan pouf vaikka kuinka paljon näitä ja toimittavat Suomeen..http://www.etsy.com/

  ReplyDelete
 3. Outi: oo pyydä lähettämään. Ottaa vaan täytteet pois.

  Anonyymi: joo, olen Etsyn valikoimat käynyt myös läpi mutta nyt on tulossa mulle oma pouffi.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.