Mustat kukat

Ensi kesän trendi puutarhassa on mustat kukat, ihan varmasti. Täksi kesäksi löysin ruukkuihin mustia petunioita ja ne kasvaa rehottaa todella upeasti. 
Istutin myös mustanpuhuvaa neilikkaa joka myös tekee nuppuja ja uusia kukkia niin kommeesti. Mustia kukkasensiemeniä olen haalinut aina kun on vastaan tullut kaupassa, mutta montaa pussia niitä ei ole. Ehkä ensi kesäksi tulee useampi lajike lissää kaupan hyllylle. 

Mustanpuhuvaa hortensiaa kaipailin tässä postauksessa vaikka tuo lilakin on upea. Jossakin saippuasarjassa näin mustia ruusuja, nekin olivat todella näyttäviä. Ostaisin heti maljakkoon jos löytäisin jostain. Musta sopii kukkaan ja kokemuksen perusteella sen väriset pärjää meidän pihassa ihan parhaiten vaikka tuskin sillä värillä kai mitään tekemistä asian kanssa on ;) 

T: puutarhatumpelo 

Comments

  1. Minä löysin Bauhausista suklaakosmoksia. Sen lisäksi, että ne ovat tosi tummia väriltään, ne ihan oikeasti tuoksuvat suklaalta. Nam. Noin tummista kukista puheenollen. Niin ja samalla tarttui mukaan salkoruusu Nigra ja hyvin tumman krassin siemeniä. Ehkä meillä on ensi kesänä pikkuinen pätkä trendikästä kukkapenkkiä. ;)

    ReplyDelete
  2. Minäkin etsin kuumeisesti kivoja mustia ja valkoisia kukkia ensi kesäksi laatikkoihin jotka aion rakentaa pientä rivitalon pihaa ympäröimään. Olisipa ihana saada vinkkejä mustista kukista, että pääsisi jo suunnittelemaan ensi vuotta.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.