Pienissä häissä vintage tyyliin

Eilen ystävä/kollega astui avioliittoon. Olin jo aiemmin päättänyt että laitan päälleni anopin äidin mekon 50-luvulta, aito vintage-kolttu. Olin saanut mekon anopiltani jo vuosia sitten ja luojan kiitos etten ollut sitä laittanut eteenpäin vaan vaalinut sitä kaapissani vaikka montaa kertaa kironnut, kun vie tilaa niin paljon. Päätin sitten että koko akka menee 50-luvun tyylillä kemuihin.


Valmisteluihin meni aikaa ja meikkiin valitsin samoja sävyjä kuin mekossa. Mies jo tokas mun touhottaessa että: "Mää en kestä enään" :D  Vitsaili vaan mulle että ehtiskö hän ottamaan pari botox-ruisketta ennen lauantaita.


Mekko sopi täydellisesti helteiseen päivään. Tukka meni kunnon tupeerauksella palloksi takaraivolle unohtamatta kukkakoristetta. Loput tukasta laitoin vaan rennolle ponnarille ja silmät saivat kissamaisen meikin. Jalkaan valitsin balleriinat sillä korkokengillä en jaksa siputtaa ja tyyliin ne sopivat niin täydellisesti. Ja väri niin täydellinen.


Kynsiin tuli teeman mukaista tarraa niin koko look oli valmis. Myös tyttö halusi olla hääfiiliksessä mukana ja hänenkin kynnet koristeltiin vaikka kaksin menimmekin juhlimaan koska kutsu oli vain aikuisille. 
Käsipuolessa miehen lisäks keikkui Think Todayn clutch ja auringonsäteiltä suojasi tyyliin sopivat aurinkolasit.
Ilta ja koko tapahtuma oli upea ja hääpari niin kaunis. Niinkuin mekin, heh. Pukeudumme juhliin usein sävysävyyn.


Yö päättyi ihanasti, sillä sattumalta päädyimme samaan taksiin ihanan Kauko Röyhkän kanssa. Eli kiitos Kake keikasta ja kyydistä.

Onnea vielä kerran H&J.Comments

 1. Ihana lookki ja kaunis pari!

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis! Eikä kuitenkaan näytä vanhalta vanhalta... vaan vanhan tyylisltä, mutta hyvin sopii tähänkin päivään!

  ReplyDelete
 3. Mervi: kiitos, vanha ja raihnanen ;)

  gabriella00: kiitos, parhaani yritin.

  ReplyDelete
 4. Onpa nätti mekko! :) kokonaisuus näyttää tosi hyvältä.

  T: kellomekkofani

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.