Taulut alhaalla

Meillä on kai tapana ripustaa taulut juurikin aina siihen silmänkorkeudelle, kirjaopin mukaan mennään usein.  Ihanne korkeus ois n. 140 cm lattiasta mutta kauneus on katsojan silmässä. Toki pitkään ollut muotia että taulut vain makaavat jonkun tason päällä rennosti. 
Itse tykkään tauluista jotka on ripustettu kollaaseissa melkein lattianrajaan. Haaveilen edelleen ISOSTA kollaasiseinästä. Näin alimman kuvan joskus vuosia sitten jossakin sisustuslehdessä ja siitä asti olen vain haaveillut. Mustia kehyksiä minulla on yli 40 kpl odottamassa kuvia mutta ei saa aikaiseksi käytyä niitä kuvia lävitse ja tiedän että valinta olisi todella vaikea. Se on niin jumalaton prosessikin kun kuvaa niin paljon. 

Oletko sinä yhtä saamaton ja tykkäätkö edes isoista kollaseista?

u
Comments

  1. Kieltämättä toi alimmainen on varsinkin tosi hieno! Meillä ei vaan toimis vielä muutamaan vuoteen ainakaan, kun nää pienimmät lapset vetelis ne alas alle silmänräpäyksessä... (ja varmaan aika monessa muussakin huushollissa sama tilanne.) Siksipä meidän kollaasit ei ole muualla kuin siellä korkealla ;-)

    ReplyDelete
  2. Näyttää kyll hienoilta! Itse vain en osaa laittaa tauluja, jotka vaan näyttäis hienolta.. siis jotain merkityksettömiä kuvia. Pitäis olla omia kuvia tai edes jostain tutuista paikoista. Ja omien kuvien läpi käyminen on kyllä aika hommaa! Itsellänikin on paljon kehyksiä odottelemassa jotain sadepäivää, että vois niitä alkaa kuvittamaan. Tarvitaan vaan toinenkin sadepäivä, jotta sais ne kuvat tilattua jotenkin..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.