Asuntomessut

Juu oltiin asuntomessuilla, ei mennyt ihan putkeen meitin reissu. Meidän piti päästä miehen kanssa kaksin Hyvinkäälle mutta jouduimme eilen yöllä ajoreissulle hakemaan huutava tyttö kotiin mummulasta. Ja ihan ongelmitta ei asuntojen katselukaan tänään sujunut. Meillä on ilmassa kenties vielä matkaväsymystä Italian reissuta tai todellista tahtojen taistelua eli parempi pysytellä kotona.

Mutta lyhyesti messuista. 

Mitään uutta ja innostavaa en niistä taloista jotka kiersin löytänyt. Aloitin loppupään taloista ja kiersin varmaan alle puolet  koko messualueesta ja niistäkin vain alakerrat. Sen yhden talon baari/pelitila oli kodikaan rauhallinen.  

Kuva Hunajaista-blogi
Ja paljon puhuttu ja kuvattu Maja ei paikanpäällä kauheita "OOOOO"-väreitä saanut kyllä aikaan. Miksi kaikki makuuhuoneet olivat ovitta? Onko ovet tulossa? Itse ainakin omassa makuuhuoneessa haluan välillä rauhaa, samoin lapset. Ainoa mitä mies kehui Majasta oli Annaleenan telineet. Kerroin "et hei tiäräks, meillä oottaa tommonen mutta eri mallinen" "Aaa, hyvä, minne se laiteteaan?"


Keskityin enemmän pihojen katteluihin, pari ihan kivaa pihaa mutta melko perusmeininkiä kuitenkin. Koko reissun kuvasaaliiksi tuli kolme kuvaa, kaikkien aikojen laihin saalis.


Messuilta karautimme suoraan Bauhausiin puutarhaosastolle, huomenna tapahtuu.
Comments

  1. Juu ei haittaa kuva kun mainitsit lähteen! :)) Kiitos :) Olen ollut hitsin kiireinen ja mennyt huima määrä viestejä ohi silmieni, noloa kun en ole vastaillut!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.