Designtorilta ostettu

Eilinen oli täydellinen päivä tutustua designiin. Oli jos jonkinnäköistä Desingtori  Syksy-tapahtumassa Tampereella ja lievänä laattahulluna innostuin Terraviivan laatoista. Ainakin alkuun nämä neljä laattaa pääsevät makuuhuoneen päätyseinälle joka on huutanut tyhjyyttään. Oli vaikeaa päätää ihanasta valikoimasta että mitkä otan mutta noihin päädyin.Terraviiva laatat valmistetaan käsityönä Suomessa. Niitä voidaan käyttää teollisten laattojen joukossa koristeina antamaan persoonallista ilmettä keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai niistä voi taulukokonaisuuksia tai käyttää jopa lasinalusina.

Minusta Terraviivan laatat ovat kauniita ja haaveilen salaa sekalaisesta laattaseinästä jossa olisi vähän kaikkea mutta tietäähän sen että täällä on yksi joka ei moisesta innostu ;)Comments

  1. Mullakin on pari tuollaista laattaa, ei tosin ihan samoja kuvioita, ja ne ovat ihanat ihan vain koristeena pöytätasolla. Toisaalta niistä olisi kiva kehittää jonkinlainen taulusysteemi seinälle, mutta kahdesta ei syntyisi vielä mitään kovin näyttävää.

    ReplyDelete
  2. Riikka: kahdesta ei tosiaan vielä näyttävää saa mutta kauniita ovat pöydälläkin. itse taidan tarttua poraan vkonlopun aikana, tekisi mieli tarttua myös maalipensseliin kun mies on pois ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.