Olohuoneen muutokset

Tässä yksi päivä sain idean kiikuttaa eestaas huonekaluja. Mies katsoi kieroon huomattuaan mitä teen ja murahteli. Syksy kun tulee niin alkaa aivan armoton sisustusvimma. On varmaan tuttu vimma melko monelle. Olohuoneen nurkkaan ilmestyi tytön huoneesta Artekin pöytä ja Zoco Homen kautta saatu nahkainen pouffi. Siitä vaan puuttuu vielä runsaasti täytettä sisältä. Ja maton raahasin yläkerran aulasta alas. Samoin Kukkapurot vaihtuvat taasen Askon nahkaisiin tuoleihin.  Tällä setillä mennään nyt.

Comments

 1. Jännä miten syksy herättää, kesällä uinuneen, sisäisen sisustajan myös täällä :) Kivan persoonallinen ote jälleen teidän olohuoneessa.

  ReplyDelete
 2. Hups, taisin olla äsken Petrin tunnuksilla kommentoimassa :D Sisäinen sisustaja herää siis minussa eikä Petrissä.

  ReplyDelete
 3. Hei! Tänään jotenki eksyin blogiisi (en ole ennen käynyt) ja bongasin nuo sohvat: eikö olekin ikean Söderhamn sohvia? Eiku itsellä olisi sohvan osto edessä ja kiinnostaisi kovasti tuo, joten olisi kiva kuulla miten on kestänyt yms? onko tarvinnut pestä/vaihtaa päällisiä vielä?

  Maria

  ReplyDelete
 4. Mervi: hups vaan meinas jäädä vastaamatta. erehdyin kanssa kommentoimaan kerran jos toisenkin miehen tunnuksilla, ei se mitään. kiva, kiitos viesteistä.

  Anonyymi: Ikean sohva on joo, hyvin ainakin meillä, tosin käyttöä vasta alle vuosi takana.

  en ole pessyt päällisiä, käsittelimme ne likaa hylkivälä aineella.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.