Pinterest + Instagram

Siis en vaan ole ehtinyt oikein bloggaamaan kun ollaan vielä niin lomalla. On ollut kaikkea puuhaa, mm pihatöitä ja ollaan kyllä paljon saatukin aikaan. Niistä sitten postausta myöhemmin kun on jäljet saatu siivottua. Ja sitten puuhailen yhtä tosi kivaa juttua, siitä sitten myöhemmin kanssa. Eikö olekkin tylsää kun ei kerro heti mitä on meneillään ;)

Mutta nopea postaus tähän aamuun.

 Ihan huippu paikka on kyllä Pinterest jonne voi kerätä kuvakokoelmia, jäin sinne aikoinaan heti koukkuun. Samoin kun sain puhelimeeni asennettua Instagramin. Ihan huippu sekin. Mua voi seurata molemmissa retromoderni-nimimerkillä. Varsinkin Instaan menee paljon kuvia normipäivistä jotka eivät koskaan pääty blogiin asti.

http://pinterest.com/retromoderni/boards/

http://instagram.com/retromoderni

Comments

  1. Voi millä sa saat ton Pinterestin boardin kuvan tähän postiin? Mä oon yrittäny vaikka kuinka monta kertaa....enkä ole onnistunu :/

    ReplyDelete
  2. Johanna Koo:koko kuva kaappauksella eli omassa koneessa saan sen tehtyä näppäinyhdistelmällä fn + insert prt sc.

    PrtScn-näppäimen nimi voi olla näppäimistöstä riippuen PRTSC, PRTSCN tai vastaava. Tietyissä kannettavissa tietokoneissa ja mobiililaitteissa, joissa ei ole PrtScn-näppäintä, voi olla käytössä jokin toinen näppäinyhdistelmä (esimerkiksi FN+Insert) näyttökuvan sieppaamiseen.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.