Ulkohommia valmiina

Kesäloma loppu; työt, päiväkoti ja koulu alkavat. 

Mutta on maalatttu, rakennettu ja saatettu pihahommia siis todella paljon valmiiksi. Ollaan niin tyytyväsiä ja To do -listalta väheni töitä kivasti. Mitäs kaikkea me saimme aikaan...


Ulkona saatiin vihdoin pääoven viimeistelyt valmiiksi. Ihanaa kun on siisti ja viimeistely kotiintulo. Miehet saivat paikoilleen talon- ja autotallin aluslaudoitukset  ja me maalasimme (autotalli vielä maalaamati).Talon yhteydessä oleva varasto/leikkimökki sai pintaan paneelin ja maalin. Siitä tuli kyllä hieno. Takaoven askelmat korjattiin suoraksi ja vedettiin puupinnalle koko alue. Siisti nyt tämäkin. Altaat molemmin puolin portaita vielä uusitaan niin että laitetaan enemmän soraa ja uudet mullat.  Pihaan ilmestyi hetkessä roskakatos. Siis mä vain ihmettelin sitä rakennusnopeutta. Upea tuli siitäkin, ilman mitään piirrustuksia. 


Ja takapihalle ilmestyi hyvin simppeli 25 m2 kukka-alue. Heiniä, havuja, terijoensalava ja syyshortensijoita. Ei malttas odottaa noiden kasvua.


Minulta on paljon kyselty talomme maaleista. Talo on maalattu Akryyli uulalla ja ruskea väri on 559 x (Tikkurilan koneella sävytetty) ja harmaa on RAL 7024. Pidämme tästä yhditelmästä paljon ja siästiloissa jatkuu sama värimaailma.


Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.