Uutta ja järjestystä

Sain sunnuntaina inspiraation tytön huoneen järkkäyksestä ja koska Ikean alelaarista löytämäni hylly oli jo liian kauan odottanut seinälle pääsyä, niin ajattelin iskeä sen seinään kiinni järkkäyksen ohella. Hyllyn kiinnitin siis aivan itse tytön avustamana tottakai ja edelleen se on siellä seinässä, onneksi. Mies ei tähän prokkikseen kesken tärkeän valioliigapelin ennähtänyt (halunnut) joten tartuin itse poraan ja proppuihin. Meinas omat proput monta kertaa palaakin mutta periksi en antanut. Varailin kyllä väliin jo tuttujen remppaukkojen puhelinnumeroa kännykään siltä varalta etten ois onnistunutkaan, mutta hylly on jopa vielä täysin vaaterissa. Hyvä minä ja tyttö! Kunnon remppaemännät.

Tytön huoneesta puuttuu edelleenkin kaapistot joten lisähyllytila ei ole pahitteeksi. Rakastan kaikkia pahvisia salkkuja ja niitä onkin kertynyt ihan mukavasti, hyviä säilyttää kaikkea pikkukivaa.Kiinakaapissa säilytetään mekot ja Ikean Malmeissa muut vaatteet ja leluja.

Tyttö on kova soittamaan ja laulamaan, synttärilahjaksi saatu ukulele meni jo rikki joten uusi oli saatava. Tyttö valitsi punaisen.


Nukenvaunut omat ihan oma tarinansa. 
Minulla oli lapsena  ihan samanlaiset. Myin ne pois Lielahden kirppiksellä vuosia sitten ja kuinka ollakaan löysin nuo Lielahden kirppikseltä muutama vuosi sitten ja toin kotiin. Olen nimittäin niin satavarma että nuo ovat minun vanhat nukenvaununi ja nyt tyttäremme työntelee niitä.Nukkekoti on tuunattuna ja sillä välillä leikitään mutta vielä ei ihan kyllä olla niin innostuttu tästä mutta odotelkoon rauhassa sitä leikki-innostusta.


Musta pitsimatto on reilu parinkympin kirppislöytö ja siksak matto Design Boulevardista.Taulukollaasi seinällä on melko laaja.Ja jee, meillä nukahdetaan yksin, ei tarvitse enään sängyn vieressä kyhjöttää toista tuntia. Yövalona toimii tällä kertaa Kartellin Fly. Omaa aikaa jää mm. bloggaukseen.


Comments

 1. Ihana blogi , kivat remppaemännät ja aivan ihania yksityiskohtia ja juttuja kodissanne :)

  ReplyDelete
 2. Rea H: kiitos paljon. Kommenttisi pelasti perjantaiaamuni.

  ReplyDelete
 3. Meillä Lundian tuunaus on pitkällä, pitkällä to do -listalla, eikä todellakaan ihan ensimmäisenä, vaikka tyttö alkaa olla ihan näillä näppäimillä oikeassa iässä. Tuunasitko nukkekodin ihan lonkalta, vain löytyykö jostain hyviä täsmäohejista mm. tapetoimiseen? Seinäpaperit on jo ja lattikaankin huopaa, mutta en yhtään tiedä mieten asiaa pitäisi lähestyä tästä eteenpäin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei valitettavasti ole antaa mitään oikeita ohjeita.tapiseerattiin oikeilla tapeteilla, skräppäyspapereilla, muovikasseilla ja erikeepperillä ;)

   Delete
 4. Kyllä naiset vaan osaa halutessaan mitä tahansa :) Täällä muuten toinen salkkuhamstraaja.
  Toi hylly on kiva ja olisin sen kotiuttanut aiemmin Stringin korvaajaksi, muttei saanut nettikaupasta. Ehkä joskus hankin sen kuitenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On melkein kuin string ja tykkään kovasti

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.