Yrttiseinä

Me rakastetaan ruoanlaittoa ja mm. yrttejä onkin tullut tässä pakastettua tuoreeltaan säilöön. Tein myös oliiviöljy-yrttikuutioita. Mutta täysin tuoreita yrttejäkin on kiva napsia suoraan ruokaan joten teemme keittiöön simppelin yrttiseinän. Tykkään että kodissa näkyy ruoanlaittoharrastuksemme ja tarvikkeet saavat olla reilusti esillä eikä kaikki piilotettuina kaappeihin.  

Vielä on osa tarvikkeista rautakaupassa mutta kunhan ehtis sinne, ehkä sunnuntaina,  niin  sitten tehdään homma pois alta. Mutta nautitaan muitten kuvista sitä ennen.  

Piilotatko sinä keittiössä kaiken ovien taakse vai annatko tietyn kodikkuuden näkyä?

Comments

 1. Tähän asti olen piilottanut kaiken, mutta ihan hiljattain on tehnyt mieli jättää jotain näkyvillekin. Tosin sitä vaikeuttaa tuo työtasojen puute ja keittiön pieni koko.

  ReplyDelete
 2. Vaikka muuten en pidä kauheasti tavaraa esillä, tykkään juurikin ruuanlaittoon liittyvien tarvikkeiden olevan esillä ja helposti saatavilla. Yrttiseinää olen myös miettinyt tuohon kaarevaseinäiseen aamiashuoneeseen, siinä kun olisi ikkunoita paljon. Jään odottamaan innolla ratkaisuanne :)

  ReplyDelete
 3. Haha, voisin kuvitella miltä tollanen näyttäs meillä....mä kun tapan kaiken vihreen alta aikayksikön ;)

  ReplyDelete
 4. jaanak: pieni tila asettaa haasteita mutta toisaalta pysyy sitäkin selkeempänä ja siistimpänä tilat, ehkä ,). Mutta pieneenkin tilaan saa.

  Tuija: kiva kun odotat siitä tulee ehkä hieno ja omaa vaan toteuttamaan. Viherkasvit on niin in sisustuksessa.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.