Alennuskoodi

Kuinka moni osaa käyttää netin alennuskoodeja hyväkseen? Ollaanko me jo herätty moiseen meininkiin vaikka nettikauppoja osaammekin käyttää liiankin sujuvasti? Itse käytän alekoodeja jonkun verran sillä tokihan sitä haluaa käyttää rahaa säästäen. 

Palvelu tarjoajia on nykyisin useita ja yksi on CupoNation, jolla on hyviä tarjouksia mm. Zalandoon, Stockmannille ja Finnish Design Shoppiin. Tosi kiva että yhdestä paikkaa löytyy niin moneen liikkeeseen alennuskoodeja.  CupoNationin kautta saa tarjouksia muotiin, kauneuteen ja sisustukseen liittyen. Joissakin oli melko huimiakin alennuksia, joten täytyy kyllä liittyä postituslistalle etten kävele onneni ohitse.

Yhteistyön merkeissä tehty blogikirjoitus oikeuttaa minut lahjakortilla* shoppailemaan Finnish Design Shopissa. Ostoslistalla on pojalle naulakko tai sitten kylpyhuoneeseen tuleva Marimekon polku tai rikkakihveli tai sitten jotain ihan muuta. Mietimme ehkä yhdessä ukon kanssa jos sillä sattuu jotain haluja olemaan. Haaveilen kyllä pikkupöydästä sohvan kylkeen johon voisi laskea illallislasinsa ;) * tuote tai palvelu saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Comments