Kiva paikka Pirkkalassa

Eilen aurikoisen sunnuntaipäivän ratoksi ajoimme Pirkkalaan Reipin tilalle. Aivan ihana paikka luonnonkauniissa perinnemaisemassa Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä.  

Tapasimme tilalla mukavia eläimiä joita sai rapsutella ihan vapaasti. Tapasimme mm. liiankin mukavia ja takkia rouskuttavia lampaita, pullaa himoavia kanoja, kehrääviä kissoja, Pirre-shetlanninponin ja kauniita suomenhevosia ja rapsutuksista pitävän Hilla-koiran. Itse olin aivan myyty tälle luonnonkauniille maalaisidyllille. Nauttikaa kuvista joita nyt tuli aikas monta.Ihan parasta oli kun lähtiessä tuo musta kisu tuli tiellä vastaan ja se meinas oikeasti lähteä meitin matkaan. Miehen piti käynnistää auto ja minä nappasin kissan kainalooni ja vein sen kauemmaksi ja juoksin liikkuvaan autoon. Ja mitä teki kisu, juoksi auton perässä. 


Ja sitten sain miehestäni niin täydellisen kuvan tuon kuvan kauniin aitan rappusilla, kerrankin hän onnistui kuvassa. Sunnuntaipäivä oli täydellinen juurikin Reipin ansiosta.


Kiitos isäntäväelle, tulemme uudestaan. Mutta ensi kesään pitää odottaa. Tulevana viionloppuna ehdit vielä, kannattaa mennä piipahtamaan. Paikka on auki la-su 12-16

Comments

  1. Haha, ihana kisu! Pitääkin laittaa paikka mieleen niin voi poiketa kummitytön kanssa joskus.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.