Ei johtohelvetille

Elätkö johtohelvetissä? 

Kun me suunnittelimme tätä taloa halusimme että lattioilla ei enään vilise johtoviidakko sikinsokin vaan ne pitää olla piilossa ja että on helppo siivota. 

Tv meillä sijoitetiin seinälle ja on kuulemma optimi katselukorkeudella. Teeveen taustaseinä tehtiin parketista. Me ollaan aiemminkin käytetty lattiamateriaalia seinässä, mm. vessan seinässä. Moni tätä erikoista ratkaisua on ihastellut ja kehunut. TV-seinällälle sijoitimme myös takan, näin saimme omaan makuun sopivan täysin symmetrisen seinäkokonaisuuden aikaiseksi. Toki tuohon vaikutti mutkin asiat mutta symmetrisyys tärkeintä ;)

Kaikki mööbelit digiboksista vahvistimeen sijoitetiin rulokaappiin piiloon. Johdot kulkevat katon ja seinänkautta kaappiin jotka sijaitsevan kuvan vasemmalla puolen vaikka eivät kuvassa näykkään. Ja kuten näkyy niin johtoviidakko saa rauhassa olla kaapin uumenissa.Nämä rulokaapit ovat keittiön kaappilinjastossa sillä olohuone ja keittiö on yksi iso tila.

Toisessa rulokaapissa meillä on aamiaistarvikkeet, kahvinkeitin leivänpaahdin ja mikro.   

Ja mikä parasta niin siisti näkymä kun ovet kiskaisee alas ja kaikki nuo härpäkkeet ovat piilossa.


Tämän voipi kyllä toteuttaa helposti jo valmiina olevaankin seinään mutta seinän alle tarvitaan tv-taso jonne saa piiloon ne härpäkkeet ellet sitten ole tekemässä pikkusen isompaa remonttia ;).
Comments

  1. Hei onko ollut mitään hankaluuksia kahvinkeittimen (ja paahtimenkin) kanssa, kun tulee kuumaa ja kosteaa ilmaa yläpuolen hyllylevyyn? Onko näkyviä vaikutuksia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on tuo ratkaisu olljut käytössä 3,5 vuotta ja mitään jälkeä ei ole tullut ylähyllyyn mutta ylähyyllyn on 30-40 cm väliä vielä hyllyn takana on rako jotta varmasti ilam kiertää tässä ratkaisussa, Ihan tavalliseen kaappiin en suosittele koneita törkkäämään ;)

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.