Muistiin seinälle

Blogiyhteistyö

Meillä on käytössä Fermin tarrakalenteri. Se sijaitsee työhuoneessa ja siihen merkataan perheen menot. Väliin kalenteri on kyllä niin täynnä ettei ruudut tahdo riittää mutta tällä ollaan kuitenkin hyvin pärjätty jo parisen vuotta.Tavallisia liituja en tykkää käytää joten kirjoittelen tauluun korkealaatuisella Chalk Ink-liitutaulutussilla. Liitutaulutussi on saatu Teippitarhalta ja sujautin semmoiset jokaiseen goodiebagiin taannoisessa bloggari-illassa. On kyllä pirskatin hyvä kirjoittamiseen, sen voin sanoa. Ei pölyä, ei suttaa ja on helppo pyyhkiä pois. Suosittelen. 
Jos et ole vielä kokeillut niin on aika kokeilla, niin unohdat liidut aikas hätäseen. Tussi tarttuu myös lasiin, metalliin,ikkunaan, peiliin, muoviin. Ja tusseja on saatavilla muitakin kuin valkoista mm. pinkkiä, vihreää, mustaa, neonvärejä, punaista, hopeaa. Ehkäpä taiteilen Halloweeniksi jotakin ikkunaan.  Ja kuivuessaan näyttää aivan kuin liitukirjoitukselta.Teippitarhalta tuli goodiebagiin tussin lisäksi vielä liitutaulutarra joka pääsi emännän huoneeseen. No taideteoshan siihen heti kiinnittämisen jälkeen alkoi syntymään ja taisi se emäntä puolet heti liiduistakin tuhota sillä niin vimmatusti hän niitä hinkkasi. Ja se pölyn määrä; sukat, paita, ovenkarmit ja lattia ihan pölyssä. Eli tussit vaan emännänkin käteen. 


Lisäksi tuli paperipillejä, washiteippejä ja laastarimuistilappuja. Kyllä kelpaa ryystää glögit jouluisten pillien läpi ja kalenterin väliin laittaa komeita kauppalappuja. Kiitos näistä!Comments

  1. Liitutaulutussit on kyllä ihan huippuja. Askartelin joskus itse just vastaavanlaisen kalenterin, kun alkuperäiselle versiolle ei ollut sopivaa paikkaa. Ihan hyvin saa tekstiä mahtumaan, kun on kunnon tussit kirjoittamiseen.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.