Vi**nsiistiä.fi

Ihan vois vaikka tuon nimisen blogin pistää pystyyn sillä aiheita riittäs kyllä joka huoneesta. Ei tarvis tekstiä olleenkaan ja kuvien laatukin vois olla vähän niin ja näin, kuvat vaan kertois kaiken. 

Kuten nyt tuo emännän huonekin. 
Mulla meni NIIN hermot tuohon sekasotkuun että marssin tänään Ikeaan ja pyysin laskelman kaapistoista. Ihan peruspaskaa 60 leveää ja 60 syvää ei sentäs tulee vaan jotain pikkusen siistempää. 
Tyttären huone on ollut alusta asti ilman kaapistoja, vaatteiden säilytyksessä ovat olleet kolme lipastoa mutta heivaan ne roskalavalle.


Lelujen järkkäyksen aloitin, mutta se on sekunti ja sekaisin.


Suunnitelmissa 2,80 leveä kokonaisuus josta avo-osa järjestyy nukkekodille jolloin silläkin on oma selkeä paikkansa ja josta sitä ei tarvitse liikutella.


Nyt  astumme romujen yli lukemaan Maija Poppasta.

Comments

 1. Meillä näyttää just tollaselta vaikka tyttären huoneessa on kaapistoa leluja varten. Kaikelle on paikkansa, mutta on se vaan niin mukavaa kuiteskin, kun kaikki on lapsella näkösällä siinä lattialla. Pikkuhiljaa kait ne oppii miksi aikuiset niitä kaappeja hommaa. :) Helpottavaa nähdä, että muillakin lelumeren aallot valtaavat huoneen kuin huoneen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. varmaankaan kaapistot ei yhtään auta asiaa. tämmöstä on varmaan jokaisessa lapsiperheessä vaikka annetaan ymmärtää muuta ;)

   Delete
 2. Joo... sama kuin yllä eli kaikelle on paikkansa, mutta silti tavaraa on lattialla ja etenkin kirjoituspöydälle jää kaikki. Lapsen luonnekysymys... Mutta toki se helpottaa, että kaikelle on paikkansa :) Tsemppiä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. meillä neitiä kun pyytää viemään tavarat takaisin huoneeseen niin ne laitetaan juuri tuohon keskelle lattiaa. kohta helpottaa, ainakin sekunniksi.

   Delete
 3. Mä niin tiedän ton tunteen ja kaaoksen määrän. Meillä on kaikelle paikkansa, mutta silti kaikki on levällään. Haluaisin myös korvata viimeisenkin avohyllyn kaapilla, mutta toistaiseksi en oo tehnyt asian hyväksi mitään. En usko, et ne tavarat sinne kaappiin menis sen paremmin paikoilleen kuin avohyllyn koreihinkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. uudet kaapit varmasti rauhoittavat mieleni hetkeksi mutta vain hetkeksi. aina on joku paikka jonne ne kaikki romut kertyvät.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.