Isoja vai pieniä muutoksia?

Tytön huone on saamassa uudet säilytysjärjestelmät mutta niiden hankinnassakin mies nyt pikkuisen jarruttelee koska ensiksi pitää tavaraa vähennettyä ennen kuin uudet kaapistot haetaan. Ja oikeassa hän onkin, tavaraa on ihan liikaa; vaatteita, leluja ja kaikkea krääsää.
 Tummat malm-lipastot ovat saamassa jo uuden kodin eli jotain isoa sentäs jo lähtee alta pois kunhan ehdittäs vaan viemään ne uutta kotia tarvitseville. Ja yläkertaan on "perustettu" kotikirppis, ja sitten loput myymättömät vaatteet vaan raakasti Uffelle. 


 Kaapistoiden lisäksi haaveilen kyllä kokonaan uudesta huoneen ilmeestä, sillä olen niin kyllästynyt koko pinkkiin Fermin perhostapettiin, MUTTA mies ei oikein suostu. Samasta asiasta haaveilin jo vuosi sitten.
Mutta ehkä se voisi suostuakin jos oikeista naruista vetelen pikkuisen koska hän itse suunnittelee makuuhuoneen ilmeen muutosta ja maalipensseliin tarttumista. Tai uskon kyllä ehkä enemmänkin että maalin hän voisi hankkia kaupasta ja soittaisi sitten tutuiksi käyneille remppamiehille :D 
Hmmm... siinä sivussahan se tapetin vaihtokin menisi. Nää kaverit on nimittäin nopeita ja työnjälki mitä parhainta.


Mitä tilalle?

Uusi ilme koostuisi ISAK:n mustavalkoisesta tapetista, jos neiti vaan hyväksyisi sen. Pehmeyttä toisi ruskea puu ja pinkki tyttömäisyyttä. Ehkä ripaus kultaa tai vihreää lisäksi. 

1.Isak 2. Kartell 3. Kirppislöytö 4. Plasto 5. Ikea

Ihan kaikkea en vaihtaisi vaan pinkki Fly-valaisin saisi jäädä sillä tykkään siitä kyllä edelleen todella paljon. Musta pitsimatto on edullinen kirppislöytö. Neidin sänky on melko monta vuotta jo palvellut ja vaikka tämä Ikean-malli on tosi simppeli voisi uusi sänky olla ihan paikallaan. Mutta tuskin olisi kuitenkaan tuo kuvakollaasin sänky (5.) Valitsin sen kollaasin vain värinsä puolesta jota yhdistäisin tapetin kanssa. 
Ja heppatytöllä ei varmaankaan koskaan voi olla liikaa keppihevosia. Muovinen retrohenkinen ihhahhaa on Plaston jonka kyllä käyn Etolasta hakemassa ulkoleikkeihin mutta lämmin talli on tarjota huoneesta.

Vaikuttaako uusi ilmesuunnitelma hyvältä?








Comments

 1. Hyvältä vaikuttaa! Tuon tapetin huolisin kyllä meillekin johonkin, hmm... Mistähän huoneesta lähtisi vaihtoon? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös vaikutakkin. Tapetti on hieno ja menisi isommallakin muksulla.

   Delete
 2. Minustakin näyttää ihan hyvältä :) itse täällä samojen asioiden kanssa painiskelen sillä erotuksella tosin että itse olen kallistumassa ihan vaan valkoiseen seinään ja tauluihin...
  Mitä matskua tuo teidän lattia muuten on? Meillä kun on makkareissa noramentin mustaa kolikkoa niin "valoisuuden" takaamiseksi tuota valkoista seinää havittelen mutta teilläkin näyttää mustalle tuo lattia, vai onko se juurikin niin että vain näyttää mustalle? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on alakerrassa Forbon tummanharmaa muovimatto.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.