Joulun toiveet osa 1

Yhteistyö Zoco Homen kanssa

Joulu kolkuttelee kohta ovella ja postiluukusta kolahtaa jos jonkinmoista leluraamattua. Niitä ruksitaan, sutataan ja luetaan iltasaduksi ja iiiihastellaan. On siis aika alkaa listaamaan toiveita paperille. Aloitetaan siis omahyväisesti omista toiveista. 

Ihan kauheasti en mitään tarvitse mutta edelleen uusi matto olohuoneeseen on ostoslistalla. Annon (4.) mallistosta löytyikin tosi kiva musta-valkoinen villamatto mutta helkkari kun on väärän kokoinen. Aivan liian pieni ja tätä mallia ei ole saatavilla kuin yhtä kokoa mutta ulkonäöstä poitsit. 

 Uusi järkevämmän kokoinen kamerakin (3.) ois tosi kiva mitä jaksais raahata aina mukanaan. Tuo Samsungin nahkakuorinen malli miellyttää silmää ja ei sen ominaisuudetkaan pahat ole. Kauniit käyttötavarat piristävät arkea, ihana tuo raidallinen (2.) saippua. 

Olemme kovia kokkailemaan pihvejä ja niiden syömistä varten tarvitaan kunnon veitset (7.). Myös marokkolaisuus vaivaa minua edelleen ja olen jo pitkään, aivan liian pitkään ihaillut isoa vatia (5.), samoin miehen jalkojen alle sopisi oma pouffi (6.). Ja jalkaani voisin sujauttaa makeet blingblingtossut (1.)


1.,5.&6 Zoco Home 2. Homecrft 3. Samsung 4.Anno 7. Kokkipuoti


Ja jos itse haluat kääräistä paketteihin ihanan tunnelmallista eksotiikkaa niin Zoco Home tarjoaa lukijoilleni koko valikoimastaan -10 % alennuksen. 

Koodi on ZHjoulu2013 

Mutta ehkä kaikkein mieluisin lahja olisi kotisiivooja vuodeksi, kiitos. 

Comments

  1. Pitää käydä kurkkimassa. Meille tuli juuri yllärihankintoja listalle ja meinaan panostaan kotiin ennen joulua jotta sittenon kiva viettää itse juhlaa ;)) Tietty itselle pitää hankkia jotain kivaa ;) Niin ja suunitella tietysti hyvissä ajoin :) Kiva kollaasi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.