Joulun toiveet osa 2

Kohta on kiire taas kaikilla ja joulustressiä pukkaa ovista ja ikkunoista. Helpotetaan pikkuisen ehkä jonkun jouluressiä ja annetaan vinkkejä kiireen keskelle. Itse ainakin saan kollaaseista vinkkejä ja ideoita ja tykkään niitä tutkailla jolloin myös aikaakin säästyy

Kohta pitää miettiä lahjat kummilapsille, naapurin mukuloille, miehelle, äitille, iskälle ja omille pennuille. Miten vaikeaa on ostaa lahja esim. veljille. Olen veljieni kanssa onneksi sopinut että mitään lahjoja ei osteta joten yksi stressinaihe heti vähemmän, hyvä. 

Kävin pitkästä aikaa ihan huvikseni Etolan sivuilla josta nykyään löytää kanssa vaikka mitä. Kokosin heidän sivuiltaan ihan vapaaehtoisesti erilaisia lastentuotteita, jotain hempeää ja vähän tyylikästäkin. 


Keppihevonen on minusta tosi makee, tulee ihan lapsuus mieleen. Tyylikkäälle ja edulliselle parkkitalolle pienen pojan huoneesta löytyy varmasti paraatipaikka. Isosta vastaavanlaisesta nukkekodista saa usein pulittaa melkein parisataa, tuo on suht edukas. Kirkas tuoli pikkuprinsessalle ja kunnon seriffinalulle bähee poliisikaara. Ja oma tyttöni tykkäisi kyllä tuosta kioskista kuten varmasti moni muukin.

Seuraavaksi voisi olla aika pehmeiden pakettien.

Comments