Ruusuja

Mummola vai moderni?

Mikä viehättää ruusuissa? Enpäs kyllä tiedä, mutta olen ihastunut. Salaa ruusuihastus on ollut jo pidempään ja se alkoi tuosta kankaasta (3.) jonka päähänpistona ostin kauan sitten  Helsingistä. 
Mutta koska tätä taloa edelleen sisustaa kanssani kaksilahkeinen(onneksi) niin muut ruusut saavat jäädä ihastelun asteelle. Vaikka taitais mies ennemmin nuo ruusut valita kuin musta-valkoisen marokkolaishenkisen sisustuksen koska hän tykkää väreistä.

Minusta ruusukuosit sopivat myös moderniin ympäristöön. Mutta jos meillä olisi se kesämökki niin pääsisi kyllä ruusut ja kanavatyöt sopusointuun modernin ympäristön kanssa; paljon puuta, moderneja huonekaluja ja pikkuisen ruusuja huomionherättäjinä. Ei muutakuin kirppareita kiertämään, sieltä varmasti löytyy ristipistotyynyjä. Elloksen matto(1.) sopisi kyllä meille väriensä puolesta.

2. Kodin1
3. Oma kangas

Comments

  1. Yllätin itseni hipelöimästä kaunista ruusukangasta. Punastuin ja laitoin äkkiä kankaan takaisin. Mutta silti se ruusukangas jäi kummittelemaan. Harjoittelua jäljellä kolme viikkoa, ruusukangas poistomyynnissä... Onkohan meillä joulu ruusuinen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jouluperinteitä voi hyvinkin rikkoa vaikkapa ruusukankaalla

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.