Yllätysreissu Berliiniin

Mieheni täytti viime kuussa pyöreitä vuosia ja ajattelin jo keväällä että järjestän hänelle jotakin oikein spesiaalia ja ikimuistettavaa. Mieheni on todella kova jalkapallofani, joten jotakin siihen liittyvää sen piti olla.Ihan hoojiikoon peli ei innostanut joten ulkomaille oli suunnattava. Mutta koska jalkapallon katselu vaimon kanssa ois ehkä voinut olla hieman tylsää niin hommasin Berliinin-reissuun muutaman hyvän jalkapallokaverin.Mies luuli perjantaina menevänsä Helsinki-Vantaalle palaveriin (tekee oikeastikin töitä Finnairin kanssa) ja minun ostoksille Jumboon mutta sitten sanoinkin autossa että: "Ajappas kentälle, lähdemme nimittäin parin tunnin päästä reissuun. Ällistys-ilme oli niin loistava. Tässä vaiheessa mies ei vielä tiennyt että kaveritkin lähtee mukaan. 

Lentokentällä sitten tapahtui tämä superyllätys kun mieheni tapasi sattumalta kaverinsa. Yllätys oli todella suuri ja onnistunut.  

Ennen tämän kaiken paljastumista minulta tarvittiin viikkojen ajan erittäin hyvä pokerinaama sillä monta kertaa oli lähellä etten paljastanut koko hommaa ja sain keksimällä keksiä hyviä selityksiä ja tekosyitä ties mille kun mies suunnitteli yhtä sun toista menoa ja häppeninkiä samalle viikonlopulle.  

Mutta ihan putkeen koko tuo yllätys ei mennyt, sillä minun piti sanoa hänelle että on saamassa ulkomaanmatkan synttärilahjaksi koska tämä toope oli tilaamassa meille lentoja Lontooseen jalkapalloa katsomaan. Oli ostamassa itse itselleen synttärilahjaa. Heh! 

Minua kiukutti ihan helkkarin paljon kun jouduin paljastamaan matkan. Mutta en kertonut minne menemme ja koska menemme. Puhelin ensi vuoden alkupuolesta joten hän ei osannut odottaa tätä ajankohtaa. 

Mutta hitto kun hän jankutti minulle parin viikon ajan Lontoosta ja pallosta ja kuinka halvat lennot sinne londoniin oli tarjolla ja peliin sais lippuja ja kuinka sitä ja kuinka tätä. Purin hammasta ja keksin järkeviä selityksiä. Minun oli siis aivan pakko sanoa matkasta koska me oltais nyt tulevana viikonloppuna sitten menossa myös Lontooseen jos en ois sanonut mitään. Ja sitä kuve ei ois kyllä hyvällä kestänyt.
Reissu mentiin täysin miehen ehdoilla. Eli siihen kuului paljon  paikalliseen olutkulttuuriin tutustumista, pallonkatselua yli 69 000 mölyävän saksalaisen kanssa ja taas hieman olutkulttuuria. Myös currywurstia, maailman parhaan döner-kebabin syömistä ja taas hieman jalkapalloa. Ja aikas eksoottisia "entiedämitäsyön-ruokia" .

Autolla ei ollut asiaa tuon väkimäärän joukkoonOstokset jäivät viimeiseen päivään, ihan kauheasti ei semmonen itseäkään kiinnosta mutta kävimme tsekkaamassa ison KaDeWe- ostoskeskuksen ja ostin lapsille tuliaiset.  

KaDe Ve
Rankkaa mutta erittäin hauskaa on matkustaa miesseurassa, aikoihin en ole kyllä nauranut niin paljoa. Juteltiin jopa paljon bloggaamisesta, vai olikos asia niin ;).

Kolme hyvää huomiota äijämatkaseurasta:

1. Ilta lopetetaan oluella

2.Aamu aloitetaan oluella

3. Olen nainen, minusta ei todellakaan ole tuohon. 

Kiitos mies että annoit anteeksi ne lukuista valkoiset valheeni. Mieheni facebookpäivitystä lainatakseni: 

"Isot kiitokset

matkaseurueelle ja ennen kaikkea ylläripyllärin 

järjestäneelle vaimolle, joka pelasi tämän pokerikäden aika 

mallikkaasti.
Pokka pitää


Yllättäkää miehenne, naisenne. Ovat sen arvoisia.

Comments

  1. Vitsit, että mä oon kade! Ihan mahtava pokeri sulla ;) Ja reissukin tuntui onnistuneen mitä parhaiten. Kiva, kun jaoit tän meille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onnistuin kyllä vaikka vaikeaa oli pokka välillä pitää. Väliin veri maistui suussa kun purin poskea ettei mene pokka mutta oli sen arvoista kyllä.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.