2013

Aika taas kortilla mutta raapasin nopeesti kasaan kuvakollaasin tästä vuodesta Haiku Deckin avulla. Klikatkaa siis linkkiä niin pääsette katsomaan esitystä. Tuon avulla saan tehtyä vaikka minkälaisia esityksiä teille sitten kun aikaa on enempi.


Paljon ihania muistoja mieli ja sydän täynnä tästä vuodesta mutta ilman suruja ei olla kuitenkaan selvitty. Kohta vaihtuu vuosi ja mitä ensi vuosi tuo tullessaan niin sitä en osaa yhtään kyllä aavistaa. 
Se mitä ensi vuodesta tiedän, niin pari reissua meitä odottaa, ensiksi Lontoo ensi kuussa ja sitten myöhemmin Italia. 

Toinen asia jonka tiedän, niin joudun itsestä riippumattomasta syystä jättämään monen muun tavoin rakkaan työpaikkani ja miettimään että mitä sitä sitten haluaisi oikein tehdä. Mutta hyvillä mielin eteenpäin, ei voi ollakuin jotakin parempaa tiedossa, ainakin niin toivon ja näin se täytyy ajatella. 

Ja kolmas asia jonka tiedän niin blogissani tulee näkymään myös remonttipostauksia, vai rakennuspostauksia, sillä alamme tekemään yläkerran kylpyhuonetta vihdoinkin valmiiksi. Ehkä myös uusimme joitakin pintoja koska talonrakennuskuume on aika korkea välillä, jos sillä tavoin saisimme sitä hillittyä jos saamme kotiin jotakin uutta ilmettä kun huomaamme kuin perseestä se rakentaminen välillä olikaan. Ensiksi vaihtuu kyllä huonekalujen paikkoja.

Mistä te haluaisitte lukea vuonan 2014?  

Comments