Joulua

Kotiin on pikkuisen  laitettu joulua. Haluan mennä mahdollisimman simppelillä koristelulla sillä heti kun aatto on ohi, alan odottamaan kevättä. 

Joka vuosi on keittiön pöydän päällä roikkuvassa valaisinkiskossa roikkunut jotakin. Tänä vuonna siihen pääsi roikkumaan hieman enemmän koristeita mutta ei lähdetä rönsyilemään niissäkään vaan pidetään simppeli linja; puuta ja mustaa. Voisin itse tyytyä siihen että kisko toimittaisi tänä jouluna modernia kuusen virkaa mutta lapsille on kuusi saatava, ehkä sen voisi laittaa yläkertaan. Kynttilät ja kukkaset kuuluvat osana meidän jolukoristelua. 
Kuvan koristeet:

Vaneriset sydämet: Kodin 1
Höyhenpallot : Stockmann, ostettu viime vuonna
Vaneripallot: Lovi

 Keittiön pöydälle tuli lasikuvun alle asustamaan peura ja orava sokerikinoksen päälle. Poika teki legokuusen.


Comments

 1. No siellähän ne eläimet on tosiaan sokerikinoksissa teilläkin, tää on kyllä niin kiva idea :)

  ReplyDelete
 2. Näyttääpäs ihanalta . Nykyisin on kaunista kun kaikki kodit eivät noudata vain punaista kaavaa , juuri kuulinkin että tämän joulun väri on turkoosi. Kyllä, kuusessa, koristeissa ymm... Meillä on aika paljon valkoista, hopeaa yms. Ja kohta värikäs kuusi joka kootaan ainakin isomman lapsen avustuksella :)  Ihanaa joulun odotusta sinnekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä vältän kyllä punaista, ei vaan sovi meille. Vihreää, mustaa, hopeaa, valkoista, kultaa ja pronssia. Mutta vähän hei mietin jopa vaaleanpunaista joulua... mies sais laakin :D

   Delete
 3. Kivan näköisiä koristeita nuo avautuvat pallot :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Avautuvat pallot ovat kotimaisen Lovin palloja. Ne ovat olleet meillä jo useamman vuoden käytössä.

   www.lovi.fi

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.