Joulukattaus

Vilautetaan nyt isompi osa joulukattauksesta koska nyt on päätös tehty. Eilen illalla tein koekattauksen 6:lle hengelle ja koska se näytti hyvälle niin joulupöytäliinakilpailun voitti Vallilan Aamuvirkku. Pöytään istahtaa 10 aikuista ja kaksi lasta ja meidän pöytä on liian pieni, 8 mahtuu kyllä hyvin. Noh, "nuorisomme" voi syödä Artekin pöydässä joka toimii aina varapöytänä. "Seuraavaan" taloon pitää varata vieläkin isompi pöytä.

Astioiksi valitsin anopin häälahjaksi saatuja kukallisia Arabioita 40-vuoden takaa ja kultareunuksella varustetut Arabiat ovat edesmenneeltä kummitädiltäni, nekin varmasti ainakin yhtä vanhoja. 
Sekalainen seurakunta erikorkuisia kynttilänjalkoja mustine, valkoisine ja sinisine kynttilöineen tuovat tunnelmaa ja musta-valkoinen kukka-asetelma tulee Helmivillakosta, joka on uusin yhteistyökumppanini. 
Ruoat katan saarekkeen päälle ja kinkun nostan todella korkealle sillä talon valtaa kolme koiraa ja yksi on niin korkea että lipasee kerralla saarekkeen päältä kinkun parempiin suihin..Huomenna näette vielä toisenlaisen kattauksen kun kotimme täyttyy ystävistä, sillä perinteinen Villa P:n joulupuuropata porisee.

Comments

  1. Oij kamalaa miten supersuperupea pöytäliina. Minä vaan jo näen (meidän joulupöydän normaaleja tapahtumia), kuinka joltain tipahtaa rosollia tai punaviiniä siiihen ja voiiiii....

    :D Hengessä mukana Heidi

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.