Joulukukat

Yhteistyöpostaus


Kello on jo melkein puoli kolme kun näpyttelen tätä postausta. Taitaa varmaan lähestyä puolta neljää kunnes saan tämän valmiiksi. 

Sain juuri lahjat paketoitua ja kinkun tuoksu alkaa valtaamaan taloa. Maa on aivan musta mutta kyllä joulumieli tulee kun lapset rientävät aamulla koristelemaan kuusta ja tonttukin on tiputtanut yhdet lahjat molemmille jo kuusen alle. 
Ja talomme täyttyy päivänmittaan sukulaisista ja parhain vieras on italiassa asuva miehen veli, joka saapuu meidän luokse joulunviettohon.Joulupöytä katetaan huomenna koreeksi ja tänään hain kukkia Helmivillakosta. Erika taikoi meidän joulupöytään yhteistyön merkeissä todella näyttävän näköisen matalahkon asetelman valkoisista kukista. Ripaus mustaa siellä täällä on juuri minun toiveiden mukaisesti toteutettu. Risut tuovat astelemaan sopivasti rouheutta ja luonnonmukaisuutta. Tuo asetelma on pöydällämme todella kaunis ja sopii täydellisesti Vallilan Aamuvirkku-kankaan ja sinisten Arabioitten kanssa yhteen, joista kirjoittelinkin Joulukattaus-postauksessa. Siniset, mustat ja valkoiset kynttilät loistavat juhlakattauksessa.

Kimpussa on niin paljon yksityiskohtia ja katseltavaa että kuviakin tuli napattua useita. Ja useita otan varmastikkin huomenna vielä kun pöytä on katettu.
Samalla hakureissulla otin kukat myös työntekijöilleni ja äidille, mummulle ja anopille. Työntekijöille meni mm. isot punaiset amaryllikset, niistä en ehtinyt kuvaa nappaamaan mutta äidin kimpusta ehdin... simppeli ja tyylikäs. 


Erittäin taitava floristi ja erittäin ihana kukkakauppa ja kimput niin kestäviä ja Helmivillakko poikkeaa kyllä valikoimallaan peruskukkakaupoista. Ilo ja onni käydä tällaisessa Tullintorilla. Mutta voit myös tilata kukkia sieltä suoraan kotiisi, ei tarvitse Tampereelle asti tulla.  

Nyt retromoderni hiljentyy (nukkumaan) joulun vietttoon mutta levätään ja nautitaan ja palataan myöhemmin joulun tunnelmiin. Pidetään toisistamme huolta.

Tämän kuvan myötä  Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.