Joulusiivouksen apulainen

Siivoilin kodinhoitohuoneen siivouskaappia ja löysin sieltä Onneksi On Puhdistuskivi-purnukan. Olin aivan totaalisesti unohtanut tämän ihmeaineen jonka avulla saa helposti puhtaaksi vaikka minkä. Ajattelin vinkata teille tästä superaineesta jonka avulla joulusiivous käy oikeesti kivuttomasti. Ehkä pari lasillista terästettyä glögiä kuitenkin siivouksen lomassa ;) 
Tämä puhdistuskivi on oikeasti niin loistava tuote etten kaipaa enään oikein muita siivousaineita. 
Okei, en varmasti voi välttyä esim. supertyylikkäiltä L:A Bruketin puteleilta ja ehkä tätä ei viikkosiivouksessa käytetä vaan juurikin niihin vaikeampiin tahroihin. Mutta tämänkään ulkokuori ei minusta ollenkaan ole huono.
 Minun piti kuvata ennen ja jälkeen kuvia mutta hittolainen kun innostuin hinkkaamaan joka paikkaa tällä ihmeaineella niin innostuneesti etten ehtinyt. Mutta pari otosta tuli taltioitua kun maltoin tarttua kameraan.


Kerron kuitenkin parit esimerkit mitä tällä pikkuisen jynssäsin ja  kun tuli niin puhtaaksi ja minä niin iloiseksi. 

Meidän vessanpytyn renksu oli jokseenkin kellastunut perheen roiskijoista. Renksu on nyt taas valkoinen ja tähänkin olen aiemmin kokeillut mitä ihmeellisempiä aineita. Myös uunin lasi lähti puhtaaksi kevyellä hinkkauksella. Kylpyhuoneen laattojen väliin oli kertynyt melkoset saostumat ja nyt nekin on nyt poissa. Näihin laattojen väliin ei tehonnut edes kaupan pahin myrkkykään.

Saunan oven lasi oli aivan pesuaineroiskeissa ja kalkkijäämissä. Myös pieni lasiväliseinä suihkujen ja lavuaarin välissä oli melkein yhtä huonossa jamassa. Ostin saunanlasin puhdistusta varten jonkun kalliin aineen tuossa kesällä mutta mitään hyvää jälkeä sillä en kyllä aikaiseksi saanut. Puhdistuskivi puhdisti pinnat kiiltäväksi hetkessä. 


Samoin takan- ja saunanluukkuihin on tämä aine ihan ykkönen. Noki lähtee kivuttomasti pois. Ja taannoin meidän pikkuemäntä poltti takanluukun lasiin jonkun villatumppunsa josta jäi karmea jälki siihen. Luulin etten saa sitäkään millään siitä pois mutta ihmeaine hoisi senkin. Samoin noki lähtee rapatusta pinnasta pois kevyesti painelemalla.


Uunin lasivuoka oli päässyt karmeaan kuntoon, nyt kiiltää sekin.

Tämä ei ole maksettu mainos vaan kerron tästä koska on oikeasti hyvä tuote ja monikaan ei ole kuullut tästä. 
Käyttökin niin helppoa, vain märkään sieneen hierotaan ainetta ja vaahdotetaan ja hinkataan ja huuhdellaan. 

Purnukkani taisin ostaa 3 vuotta sitten Kodin ykkösestä.

Ja tämä tuote on saanut Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. 

Kokeilkaa!


Comments

 1. Mulla on myös vastaavaa, tosi riittosaa ja saa mm. tiskipöydän, hanat jne. kiiltäviksi. :)

  ReplyDelete
 2. Tää on ilmeisesti vastaava aine kuin Ecostar tai Universal stone. Ihan huippua ainetta ja tosi riittoisaa. Ostin ekan purkkini esikoisen ollessa vauva (täytti nyt 7v) ja nyt syksyllä vasta meni tyhjäksi ja hankin uuden. Tällä tosiaan lähtee ihan ihme tahratkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. noista ei ole kokemusta mutta hyvää on ja riittoisaa. niin ihme tahrat kyllä lähtee vaikka ennen on koklannut vaikka mitä myrkkyä.

   Delete
 3. Onko purkissa mainintaa, mitä tuo pitää sisällään? Kuulostaa kyllä tosi lupaavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Purkissa lukkee; Alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita ja kiillotusainetta.
   Ei sisällä: Säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita.

   Kannattaa kyllä testata.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.