Perussettiä

Sairasvuoteella on aikaa miettiä ja tutkailla kaikenlaisia juttuja. 
Ja väliin ne ajatukset tosiaan kääntyvät sinne toiseen taloon joka mahdollisesti rakentuu jossakin vaiheessa tai sitten ei. Ajatuksena meillä tulee olemaan sen toisen kanssa että sen rakennuskustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin tämän nykyisen talon mutta retromodernityyli säilyy, ihan kaikessa.  

Silmä on mieltynyt nyt siis näihin vähintään 60-luvun kerrotaloista löytyneisiin tuttuihin kylppäri/keitttiö"hirvityksiin" joita kaupoissa myydään vieläkin. Näyttää kyllä mun silmään jälleen kerran tyylikkäiltä, selkeän yksinkertaisia ja perussettiä. Näissä ei ole mitään liikaa. Ja valkoisena tietenkin, paitsi tuo peili. Peilin tasolle saa nätisti ne hienoimmat purkit esille ja on helppo puhdistaa. Ja mikä hyvä, nämä ovat hyvinkin edullisia.Kuvat Habo ja Finnmirror

Kauhistuttaako vai miellyttääkö?

Comments

 1. Mä kyllä tykkään noista koukuista yms. Tollainen just samanlainen peilihässäkkä ruuvattiin tästä kämpästä pois rempan yhteydessä. Oli ihan ehjä, joten luovutin ilmaiseksi eteenpäin. Tarvittiin enemmän säilytystilaa, joten ei ois meille sopinut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuon alle voisi laittaa laatikoston joka kätkee ne kaikenmaailman ryppy- ja peräpukamavoiteet ;)

   Delete
 2. Pakko tykätä, niitä kun täältä huushollista löytyy aina vaan. :) Mutta kiva katsoa asioita toisestakin vinkkelistä, ehkä oikeassa ympäristössä nämä ei olekaan niin kamalia kuin on TOTTUNUT ajattelemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan Jolinda.juurikin vaikkapa peruskuntoisessa 80-luvun kylppärissä nämä voi aiheuttaa päänsärkyä mutta kun tuo nämä modernimpaan ja pelkistetympään ympäristöön niin näyttävät ihan erilaisilta.

   Delete
 3. Puhuttelee, jos korjaa hissuksiin 60-70-luvun rivaria kuten me! Meillä hiipii siisteys nurkkiin ihan hissuksiin, mutta juuri esim. Innolta löytyy uutena 70-luvun klassikoita ja vastikään hankimme MoMo-henkiseen keittiöön Innon JR-sarjan talouspaperirullan oikein rutikuivan valkoisena ja olen siitä hyvin innostunut. Kukaan muu ei taatusti huomaa sitä siinä valkoisen ruutukaakelin edessä roikkumassa ja se on juuri parasta, kun kaikki näyttää paikalleen kasvaneelta. Mukavaa on myös, että vanhoilta asukkailta on jäänyt 80-luvulla joitakin kolkkia uusimatta. Tässäpä linkki meidän varjelemaamme tarrakukilla koriseltuun vessanpeiliimme ;D
  http://oliona.blogspot.fi/2012/08/kukkavessa.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein hyvä. Innolla on myös hienoja klassikoita jotka ovat kyllä sitten vaihtoehtolistalla. Meille on jopa tähän uuteen taloon tulossa vielä kodinhoitohuoneen työvaloiksi nämä ihanat 70-luvun työvalot keittiöstä joissa on lasikuvut molemmin puolin valaisinta. Tiedät varmaan mitä tarkoitan.

   Delete
 4. Vain taso peilin edessä kahden naisen opiskelija-asunnossa on todella riittämätön. Lisäksi hammasharjat ovat hiekkalaatikkojen kanssa samassa tilassa ilman mitään suojaa. Ikävä peilikaappia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei meilläkään kyllä ihan tuo peilintaso riitä mutta ajattelin että lavuaarin alle tulisi laatikosto tai millainen sitten ikinä suunniteltaisinkaan.

   Ei varmastikkaan riitä kahdelle naiselle tuollainen tila. Ja ei houkuta että kissan hiekkalaatikot samassa avonaisessa tilassa. Mahtuuko teille jokin hyllykkä seinälle tai vessanpytyn taaksen jolloin saisitte esim koreihin omia tavaroitanne...

   Delete
 5. Pakko tunnustaa, että meillä on v. 2011 rakennettu kämppä ja sieltä löytyy juurikin nuo ihanuudet. En ole halunnut vaihtaa niitä, kun mun mielestä niistä huokuu jotain hassun tunnelmallista fiilistä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävinki kurkkaamassa, siellä ne tosiaan olivat.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.