Toinenko?

Äh, me taidamme olla hulluja tai ainakin ystävien mielestä olemme. Nimittäin mietimme toisen talon rakentamista.  
Olemme aina vähä väliin heitelleet juttua toisillemme että tehdäänkö toinen mutta nyt viimeisen pari viikkoa juttu on pyörinyt molempien mielessä melko paljon. Eräänä aamuna sain aamukahvia ryystäessäni eteeni nopean rustauksen talon mallista. Malli nyt on molemmille ollut alusta asti ihan selvä, niin samanlainen maku meillä on (paitsi musta-valkoinen marokkolaisuus ;)). Ja mikä ehkä huolestuttavinta on tässä nyt se, että mies naputtelee viimeisiä listoja kiinni iltapuhteinaan ja eikös se sen merkki ole että myyntikuntoon :D

Mahdollisessa seuraavassakin talossa retromoderni linja pysyy ja selkeästi tästä tulisi enemmän vielä 70-lukulainen talo kuin tämä nykyinen, höystettynä lievällä loft-hengellä.

Visiot lentää jo melko kovaa vaikka vielä ei mitään tapahdukkaan ja ei välttämättä alakaan tapahtumaan mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Ja aloitin visioinnin keittiöstä. 

Jälleen kerran iso avokeittiö jonka yhteydessä on iso  mutta avara ruokakomero. Ruokakomerosta haaveilin jo tähän taloon mutta se jäi toteuttamatta. Värimaailma vois pysyä melkein samana (vihreä, puu, musta) kuin nykyisessäkin sillä pidän sen kodikkaasta tunnelmasta. Loft henkisyyttä toisi punertava tiiliseinätapetti ja peltilamput, ripaus kultaa ja kuparia. Kuvaan yhdistin sekä ruokakomeron että keittiön elementtejä. 

Lamput: Ikea
Keittiö: Ballingslov kök
Tapetti: Mrs Perswall
Tuolit: TON
Hana: Ballinglov kök

Koskakohan tämä suunnitteluvaihe vie yöunet? Tiedättekö sen tunteen kun visiot lentää niin paljon ettei malta nukkua?
Tällä kertaa minulla on enemmän aikaa ja voimia osallistua suunnitteluun kuin viimeksi. Viime kerralla vaikeahko raskaus vei voimat ja mielenkiinnon.

Miten käy, uusi talo, vanha talo vai sittenkin vain jugendtalo???

Comments

 1. No on teillä kreisit suunnitelmat! Kuulostaa mahtavalta! Innolla jään odottelemaan mihin päädytte. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikös olekkin, katsotaan miten tämä homma tässä etenee.

   Delete
 2. No wautsi! Siinäpä teillä riittää pohdittavaa. :) Mielenkiinnolla jään odotteleman :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu täällä pähkäillään ja suunnitellaan, katotaan miten tässä käy,

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.