Mádara-tuoteetNyt saatte lukea amatöörin kosmetiikkapostauksen.

Olen seurannut Kemikaalicocktailin blogia ja sitä kautta bongannut
Mádaran luonnonskosmetiikkatuotteet. Tällä viikolla oli joku superalepäivä nettikaupassa ja päätin tilata kokeiluun muutaman latvialaisen tuotteen. 

Klikkailin ensiksi kuiville ja pakkasen rohduttamille huulilleni voiteen, tietenkin ryppyvoiteen silmänympäryksille ja kasvoille puhdistusvaahdon koska vanha oli ihan finaalissa.

Päivän käyttökokemuksella voin sanoa että tämä tyrniä ja kehäkukkaa sisältävä huulivoide on paras joka on koskaan ollut käytössäni. Kyllä, näin lyhyellä käyttökokemuksella voin sen todeta niin hyväksi.
Pojankin huulet olivat aivan rohtuneet aamulla, pari levityskertaa (usko pois) ja huulet olivat jälleen pehmeät. Voide pysyy kauan huulilla ja on erittäin mielyttävän tuntuinen. Voide jättää huuliin kivan kiillon. Tänään sitten vielä haksahdin Sokoksella yhteen tuotteeseen ja ostin pakkaspäiviin Nooran suunnitteleman ja kehittelemän Pihlaja-voiteen. Monitoivevoide tuntuu kasvoissani hyvälle, iho erittäin pehmeälle ja kostealle. Yöksi testaan sitä pakkasen runtelemiin käsiini.
Plussaa tulee tuotteille kierrätettävistä pakkauksista. Näin vihreän värin ystävälle, kierrättäjälle ja estetiikasta nauttivalle ne ovat mieluisia ja ennen kaikkia kauniita pakkauksia. Kerrankin on siis tuote joka toimii ja pakkauskin on hyvä. Usein on vain niin että pakkaus on kiva, tuote sitten mitä sattuu.

Olen nyt ajatellut panostavani enemmän luonnonkosmetiikkaan ja ainakin ensivaikutelma ei ole lainkaan hassumpi. Ehkä pikkuhiljaa meikitkin vaihtuvat luonnonmukaisiin. Hintakaan ei näissä Mádaran tuotteissa ole kovinkaan korkea. Seuraavaksi onkin hankintalistalla ympäristöystävälliset meikkisiveltimet, niistäkin saatte varmaan lukea.

Ajatukset on muuten jo kovasti puutarhamietteissä, ei siinä mitä kukkia minnekin istutetaan vaan mitä yrttejä ja vihanneksia pihamaalle isketään kasvamaan. Äitini kanssa oli kovinkin innokas keskustelu tästä aiheesta. Aikoinaan anoppini lupasi minulle kasvihuoneen, tulisiko se keväällä tuohon pihaan...

Käytätkö sinä luonnoskosmetiikkaa?

Ps. tämä ei ole maksettu mainos vain oman käyttökokemuksen höpinää ja kohti parempaa viherpiirrystä.


Comments

 1. Kyllä ehdottomasti! Kiva että olet päässyt myös luonnonkosmetiikan makuun ;) Kannattaa lukea Nooran kirjoittama kirja aiheesta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin nämä tuotteet vaikuttavat hyviltä. Täytyy jatkaa lukemidta aiheesta.

   Delete
 2. Mulla on suunnitelmissa tehdä tuo sama harppaus vihreämmän kosmetiikan suuntaan, mutta toistaiseksi on kokemusta vain yhdesta tai kahdesta tuotteesta. Ongelma on se, että olen niin kovin tyytyväinen Cliniquen tuotteisiin, jotka tekevät hyvää hankalalle sekaiholleni, että kynnys vaihtaa on suuri.

  Mutta kiva oli lukea kokemuksia ja odotan innolla seuraavia juttuja :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kynnys vaihtaa on vsrmasti suuri mutta kokeilet rohkeasti, aina voit palata siihen vanhaan takaisin jos tuotteet eivät sovi.

   Kiva että tykkäsit lukea ja odotst uutta postausta, kohta niistä muista kyllä juttua.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.