Siniset kukat

Yhteistyö

Tänään on ollut todella aurinkoinen päivä, mutta kylmä. Ei ihan hetkessä totu taas näihin pakkasiin. Päivä ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin sillä tyttäremme tuli kipeäksi. Aamulla meidän oli yhdessä kylläkin mentävä avaamaan myymälä. Tyttö jaksoi kuumeesta huolimatta hetken aikaa piipailla tuotteita ja "rahastaa" asiakkaita. Muksujen lempipuuhaa on kyllä olla oikeassa kaupassa "töissä".  Siellä on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä.

Poikkesin Helmivillakosta hakemaan uutta ja kylmän keväistä piristystä kotiin. Erika taiteili minulle hetkessä näyttävän kimpun*. Modernin rento kimppu pääsi musta-valkoisten asioiden seuraksi kiinakaapin päälle.Teen mukavaa ja pidempikestoisempaa yhteistyötä Helmivillakon kanssa. Kukkakaupan ruukut alkavat täyttymään keväisistä kukista, vaikka talvi vasta alkoikin ja jo nyt siellä oli paljon raikkaan ja keväisenvärisiä kukkia joista räpsin kuvia kännykkään. Pidän, eikun rakastan tätä kukkakauppaa joka on ilmeeltään ja valikoimiltaan ihan ensiluokkaista, jotain erilaista mitä ei heti tule muualla vastaan.  
Mutta tekin voitte päästä nauttimaan näistä ihanista kukista sillä kukat voitte tilata Helmivillakosta suoraan kotiin(Tampere + lähikunnat), sillä Helmivillakolla on nettikauppa. Ystävänpäiväksi kehittelemme teille yhdessä jotakin kivaa ;). Olkaahan kuulolla.

* kimppu saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Comments