Viikonloppu

Vapaat on lusittu ja arki alkanut. 
Viikonloppuna pyörähdettiin Hämeenlinnassa, määränpäänä oli uimahalli. Poikamme harrastaa kilpauintia joten kierrämme välillä muitakin kuin kotikulman halleja. Samaan syssyyn sain miehen houkuteltua ajamaan Tiirikosken tehtaan kautta. Pitkään olen sinne halunnut mennä ja nyt pääsin. Uih, miten tunnelmallinen paikka se olikaan. Tosin kysymyksessä oli todellinen pikavisiitti ja mukana oli vain kännykkä jolla ei kummosiakaan kuvia saanut. Ja kuolaan noiden L:A Bruketin purkkien perään mutta jätin ne vielä sinne hyllyyn. Hämeenlinnan visiitti päättyi Ravintola Popinoon jossa söimme perheen kesken sovitut pasta-annokset. Uinnin jälkeen olikin niin kova nälkä että aikas vauhdilla tyhjeni lautaset, paitsi pikkuneidin joka oli aivan umpiväsynyt. Ei huomannut poikakaan rutista annoksessa olleista sipuleista ym. eimiellyttävistä raaka-aineista ;) 

Viikonloppuun mahtui vielä pitkään haaveilemani vadin tilaamista Zoco Homesta, terveellistä rahkamössöä, juoksulenkki (kuuluu osana hyvänolon saavuttamis-projektiin), miehen tekemää aivan täydellisen hyvää kanakeittoa, joulun pois raivaus ja vällyjen väliin käpertymistä. Tänä aamuna kello soittikin 5.45.

Minua voit seurata instaramissa, klik

Comments

  1. Nuo L:A Bruketin purkkiset ovat kyllä ihania! Ja todella kaunis on tuo vatikin, oi että!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bruketit ja monet muut kauniit purtelot kestävät esilläoloa. Ja vati oli niin hyvässä alessa että en voinut enään olla sitä ostamatta.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.