Vuoden väri


Minun piti tästä tämän vuoden väristä kirjoitella jo viime viikonloppuna mutta suoraan sanottuna mulla oli krapula, joka tuli ihan yllättäen ja melko huomaamatta hankittua siirsi kirjoitushommaa viikolla ;) Hyvähän se että hauskaa on ja kuuluista sanat "enjuoenääikinä" tuli päästettyä suusta. Noh, ne sanat nyt ei koskaan taida pitää paikkaansa. 

Mutta Pantone on vuodesta 2000 julkaissut oman käsityksensä vuoden väristä. Tänä vuonna se on orkidea. Tämä lilan, vaaleanpunaisen ja fuksian sävyjä hehkuva väri on ainakin minun mieleen eli olen oikein innoissani tästä vuoden väristä. Lilaa käytän mm. paljon tyttäremme vaatetuksessa. Se sopii hänelle erinomaisesti. Mutta tarkemmin ajateltuna meidän sisustusta, sitä löytyykin sieltä täältä pieninä kohtina.


Orkidea sopii sisustuksessa täydellisesti oliivinvihreän kanssa tai jopa vielä syvempien vihreiden sävyjen kanssa. Tai pirteän keltaisen rinnalla se esiintyisi raikkaana väriparina. Myös harmaa ja ruskea sopivat tämän lilan kaveriksi neutraalimpana versiona.


Ostinkin tämän värin innoittamana sohvalle uudet lilat tyynynpäälliset, siihen kaveriksi mm. keltaista sisältävä Habitatin tyyny. Tämä Habitatin tyyny oli muutama vuosi sitten "pakkosaada"-listalla ja ihan helppoa sen saaminen ei ollut.Kuin huomaamatta tuli kalenteriksi valittua orkidean värinen menojen hallitsija. Käsilaukussa kulkee myös Ordning &Redanin lila korttikotelo. Onko sitä liikettä muuten enään Suomessa lainkaan?  
Trendikynttilät löytyivät Tigerista.

Aina ei tarvitse todellakaan sisustaa kalliisti. Nämä uudet trendin mukaiset tyynynpäälliset maksoivat alle 2,00 eur/kpl ja kynttilät maksoivat 2 kpl 1,00. 


Comments

  1. Juuri tuo on mahtava tapa sisustaa trendikkäästi. Kynttilät, sisustustyynynpäälliset ja kukkapuskat. Niillä saa väriä tuotua tarpeeksi ja kun kyllästyy niin menetys ei ole iso. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nimenomaan, kyllästyttään tähän trendiin voi surutta luopua niistä.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.