Juoksulenkki anopin luonaEilen menimme anopin luokse ruokailemaan, saunomaan ja katsomaan peliä. Anoppi asuu maalla, mukavan näköisissä maisemissa. Suunnittelimme jo kotona miehen kanssa juoksulenkille menoa yhdessä kun oli kerran lapsenvahtikin. Anoppi suostutteli ottamaan koirat mukaan lenkille, sanoi että hienosti ne juoksevat vierellä. Tämän mustan karvaturrin kanssa ollaan käyty lenkillä ennenkin ja juokseminen ollut kyllä vähän niin ja näin, lähinnä perässä vetämistä, mutta mukaan ne silti lähti. Noh, tottakai se meni heti alusta alkaen siihen että koirat haistelivat jokaisen kasan ja oksan ja merkkasivat joka mutkan ja kiilas aina eteen ettei näiden kanssa kyllä juosta voinut. Mua alkoi niin naurattamaan koko touhu että koirat himmaa ja vaimo bloggaa. Ajattelin että tästä lenkistä tulee hauska juttu ja kännykkäkameraan tallentui muutama kuva ja mies ajatteli että voi ristus tuota akkaa ja sen touhuja. Ihan niin paljoa en kuvannut kuin oisin halunnut, mutta eipä nuo elukatkaan olleet yhteistyökykyisiä senkään suhteen kun nenät vaan kävi pitkin maata. Kyllä me 6 kilsan lenkistä kolme pystyimme sitten vihdoista viimein juoksemaan ja koirat kulki hienosti eteenpäin ja kuraltakaan emme voineet välttyä. Lenkin päälle pääsimme valmiiseen ruokapöytään ja saunakin oli lämmitetty. Ja katosin pikkupäikkäreille kissan kanssa. Se jos joku osasi poseerata vesikuppinsa ääressä.


Kolmas ja kaikkein pienin koira valloitti meidän sohvan muutamaksi päiväksi. Mutta päivämme oli ihanan rento.

Pari ylistysanaa tähän loppuun.
Minulla on kyllä maailman paras anoppi. Hänen kanssa voi jutella kaikesta, hän ei nipota, hänen kanssaan voi juoda Baileysia laivalla ja lomailla 10 päivää Italiassa, tosin samaan kämppään ei sitä huolita mutta viereeseen toki ;) Ja mikä parasta, hän on kasvannut tuollasen miehen, mikä minulla on. Oot ihana.  

Millainen anoppi sinulla on? 

Comments

  1. Antaisin melkeen mitä vaan että saisin vaihdettua anoppini, ainoa hyvä puoli on kilometrit välissä;)
    Enkä tarkoita että meillä olisi vaatimuksia, vaan pullantuoksu tarkoittaisi sydämellistä aitoa ajattelevaa ja arvostavaa ihmistä, ei sen enempää. Mutta unelmissa vain ei tullut meille saatiin jotain mikä vie enemmän energiaa kuin ikipäivänä antaa, harmittaa myös nimenomaan lasten kannalta eli anoppi tarkoittaa myös mitätöntä ilkeää pisteliästä itsekästä outoa mummoa!!!!!
    Vaikea selittää lapselle, paras vältellä.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.