Kotirouvan mukava päivä Tampereella

Minulla on työttömyyttä takana nyt reilu viikko, aika on mennyt nopeasti erilaisia asioita hoitaen. Olen myös pitänyt itsestäni huolta liikkumalla ja Polarin aktiiviranneke jakelee minulle tyytyväisenä pokaalia päivän päätteeksi. Olen myös nauttinut kotonaolosta kun poika on päässyt koulusta, ollaan vietetty aikaa yhdessä. Mutta on se jalka ehtinyt jo naputtamaan lattiaankin että pitäs saada äksöniä työrintamalla.  

Aamulla oli suht aikainen herätys ja tälläytyminen parhaimpiini, (luotin Marimekkoon ja korkokenkiin) sillä klo 9.00 alkoi haastattelu haaveilemmassani työpaikassa. Nyt vaan sitten peukut pystyyn. 

Haastattelun jälkeen suunnistin Tampereen ytimeen ja tapasin ystävän kahvin merkeissä. Rupattelua, naurua, lattea, jäätelöherkuttelua, vähän shoppailua ja sitten hyvästihalit hetkeksi aikaa. 
Suunnistin erottuamme vielä sillan tällä puolella sijaitsevissa lempiliikkeissä; nimittäin Kuopuksessa ja Design Boulevardissa likkoja jututtamassa ja tsekkamassa varsinkin Mini Rodinin uutuudet jotka tulivat tänään myyntiin. Ja ihastuin kyllä täysin yhteen takkiin joka oli niin sairaan makee, kuulette tästä ihastuksesta vielä. Makupaloja tarttui kameraan, kevät on pastellien ja räikettein värien aikaa. 
Ja sitten vielä piipahdin valokuvauskeikalla Helmivillakossa josta kuulette lisää viikonlopun aikana.  Tuoksuntäyteistä arvontaa olisi tiedossa ;)


Myös parit synttäritarvikkeet tarttui matkaan kaupungilta, sillä pian on kahdet synttärikemut tässä talossa. Ja alkoi kyllä kevätvaatteetkin kuumottamaan.


Kotiin tullessa eteisessä odotti "mahtava" näky, nopea raivaus ja ruoanlaittoon. Muksut saivat nopeat pinaattiletut ja nakit lautaselle ja sitten poika hilpaskin säbäsynttäreille.


Mies tuli Lahdesta työkeikalta ja valmistin illalliseksi wingsejä omalla, sopivasti tulisella soosilla. Sitten vähän avajaistunnelmia ja normit iltapuuhat.


Semmonen oli tämä perjantai, huomenna on ihana lauantai. Kahvit ja jäätelöt ja pinaattiletut jäi kuvaamatta mutta ei se haittaa, päivä oli varsin mukava ja jännittävä. 

 

Comments

 1. Katselinkin sun kuvia vähän kateellisena tuolta instagramista. Ihania vaatteita, ihania sisustusjuttuja. <3 Tampereelle pitää päästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa Tammesteriin. Treffataan vaikka jos ajankohta natsaa.

   Delete
 2. Jännittävältä kuulostaa.. Pidän sulle peukkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos ja ihanaa viikonloppua teille, toivottavasti muksut voi jo paremmin.

   Delete
 3. Pidän peukkuja työpaikan suhteen :) Mukavaa viikonloppua sinne :)!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.