Kotirouvan mukava päivä Tampereella_osa 2

Kotirouva vietti mukavan päivän Tampereella taannoin, KLIK  ja Ystävänpäivä-postauksessa tuli kerrottua että tein minitripin tois puol kosken sijaitseviin sisustusliikkeisiin. Tai oikeastaan vain pariin, koska päivä loppui kesken ja piti lähteä hakemaan tyttö päiväkodista.


Mutta ensimmäisenä kävin Laukontorin laidalla sijaitsevassa Kantriinassa (Laukontori 6). Vaikka tämä liike pursuaa kaikkea kaunista ja valkoista ja ei kyllä ihan omaan sisustusmakuun sopivia tuotteita, niin kuitenkin siellä on muutamia tyylikkäitä tuotteita jotka kelpuuttaisin kotiini; merkeistä mainittakoon Nordal ja Pappelina. Eli myös moderniin kotiin löytyy jotakin. Itse olen NIIN ihastunut ollut tuohon mustaan Nordalin vitriinikaappiin, se saa sydämeni vieläkin läpättämään. Liikkeessä on myös hyvä valikoima Miss Etoilen partytuotteita ja näitä oli ihan pakko ostaa. Sorrun aina kaikenmaailman partyjuttuihin.


Rohkeasti vain sisälle katsomaan vaikka antaakin yleiskuvan ylenpalttisesta romantiikasta.

Sitten suunnistin jututtamaan Domdomin (Aleksis Kiven katu 30) Piritaa ja Mirkkaa. Ja tietenkin katsomaan heidän uusia hienoja liiketilojaan. Kauniit ja modernit tavarat pääsevät paljon paremmin esille tässä uudessa valoisassa myymälässä jossa on enemmän tilaa myös huonekaluille. House of Rymin kahvikupit ovat sellaisia joita himoitsen mutta yhtään en ole silti vieläkään ostanut. Laukontori alkaa elämään kun kevät koittaa, joten kannattaa piipahtaa siellä kahvittelemassa ja kulkea koko Aleksis Kiven katu päästä päähän sillä tämä katu on hienojen putiikkien katu. Ja löytyy kadunvarrelta myös hienosti sisustettu ja laadukas piffiravintelikin, Huber.

Comments

  1. Ihania putiikkeja Tampereella :)
    Mukavaa viikonloppua

    ReplyDelete
  2. Tampereella on hienoja putiikkeja ja vois olla vielä enemmänkin. Heti osaisin listata "parit" mitkä tänne tarvittaisiin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.