KuppikakutYstävänpäiväksi leivoin cupcakeja. Voikin muutti päivän kunniaksi muotoaan.
Tykkään käyttää tukevia pahvisia muffinssikuppeja* jotka pitävät muotonsa, koska en vieläkään omista muffinssivuokaa. Ja ennenkaikkea näissä on vain ulkonäkö parempi kuin perinteisissä.


Ja taikinaan yhdistän mielelläni marjoja jolloin cupcakeista tulee kosteampia.Minulla oli pikkuisen kiire, joten laitoin valmiit kakut ulos jäähtymään. The Organic Companyn keittiöpyyhe* sopi hyvin päälle suojaamaan. Pyyhe on muuten sovivasti uunipellin kokoinen jota voi hyvin käyttää kohottamisen apuvälineenä.


Sydäntikut väänsin hammastikkujen päähän piipunrasseista. Ja näitä kuppikakkuja tulikin sitten kuvattua läheltä ja vielä lähempää ;)Kuorrutteen tein kermasta ja vaniljatuorejuustosta.


Pojalle laitoin yllätyksen jääkaappiin. Lupasin pirtelöt jos flaksi käy työpaikan suhteen.


Tapasin ystävän kaupungilla kahvin parissa. Rupattelimme ja shoppailimme. Sain häneltä ihania ruusuja. Tein myös minitribin kosken toiselle puolen, joten "Kotirouvan mukava päivä Tampereella" saa jatkoa. Edellinen postaus on luettavissa täältä.

Tämä ystävänpäivä oli kyllä ikimuistoinen, johtuen puhelusta jonka sain.


* tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan Cilla'sista.

Comments

 1. Hieno uus banneri ja ihanat kuppikaukut! Etenkin nuo kakkujen kupit. <3

  ReplyDelete
 2. Kiitos. Banneri syntyi ihan vahingossa ja tykkään siitä itsekin. Nuo erilaiset korkeat kakkukupit ov niin näyttävän näköisiä.

  ReplyDelete
 3. Mahtava banneri! Ja nuo kuppikakkuvuuat on kyllä aivan erinomaisia, itsekin niitä suosin, koska ne perinteiset tapaavat yleensä leviämään uunissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, perinteiset leviävät mutta ehkä siihen auttaisi se muffinssipelti

   Delete
 4. onnea työpaikasta. Onko sisustusalan hommia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi. Eipä ole sisustusala, tässä vuosien varrella on haaveet pikkuisen muuttuneet vaikka rakastankin sisustaa.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.