Moi ja Lontoo

Viime postauksesta on vierähtänyt tovi. Elämässäni on tapahtunut pienoinen muutos. Ei se muutos haittaa toistaiseksi kuin ehkä päivän rutiineita mutta ajattelin vaihtaa yöpuvun päivävaatteisiin ennen klo 9 arkisin ;).


Keskiviikkona lähdimme pienelle ulkomaanreissulle. Veimme pojan Lontooseen hyvän koulumenestyksen kunniaksi. Matka meni muuten tosi hienosti, punnat vaan varastettiin neljän tähden hotellin huoneesta (Pestana Chelsea Bridge Spa& Hotel). Ei se iso summa ollut ja saimme jokaisen punnan takaisin (ei omia puntia, hotelli korvasi menetetyt rahat) vaikka varas ei ihan selvinnytkään, mutta eipä oikein ollut vaihtoehtoja kuin siivooja alkututkimusten perusteella. Kukaan muu ei ollut huoneessamme käynyt kulunvalvonnan mukaan. Ei ehkä muuten oltas mitään huomattu mutta rahat olivat piilossa kolmessa eri paikkaa ja jokaisesta viety. Minä kyllä heti lompakkooni katsottuani sanoin että täältä on rahaa hävinnyt. Mutta koska pojan lompakko oltiin tyhjennetty kokonaan niin emme voineet enää ajatella että olimmeko sittenkin hukanneet itse ne rahat. Ajatteli varas varmaan ettei huomattas kun jätti muutaman punnan viemättä. Sitä asiaa siinä aikamme selvittelimme hotellin eri johtajien ja hotellin turvamiehen kanssa. Mutta sinne ne jäivät selvittämään asiaa ja käynnistämään omia tutkimuksiaan ja me ollaan jo turvallisesti kotona ja punnat tuhlattu.  Mutta nuori tyttö varmasti menettää työpaikkansa ja eikä ihan helpolla saa uutta. Kai se uitti meidän hammasharjatkin vessanpöntössä. Nekin ensi kerralla sitten turvakaappiin. 


Reissuun kuului Chelsea- West Ham- jalkapallopeli, tämä oli oikeastaan miehen pitkäaikainen toive ja ihan paska peli olikin ja niin kalliit liput. Ja tunnelmakin oli melko laimea, oltas odotettu jotain vähän parempaa peliä, tienaahan ne kuitenkin miljoonia. Ja nolla-nolla päättyi koko peli. Yksi pelaaja sentäs lensi yli laitojen yleisön joukkoon eli jotain vastinetta rahoille sentäs ;) 


Ajelimme kakskerros busseilla, metroilla ees taas  ja menimme sinne minne poika tahtoi. Tuli nähtyä Bigbenit, M I 6-päämaja, Natural History Museum, ohi mennen bussista Harrods yms. Poika oli hyvinkin kartalla metroreiteistä ja oli muutenkin kuin kala vedessä. Kävimme myös syömässä Rainforest Cafessa, aivan karmea meteliravintola. Gorillat karjui, sademetsän kaatosade räjäytti tärykalvot, onneksi ei sentään käärme laskeutunut puusta lautasellle ;). Mutta mukavan erilainen ravintolakokemus.


Kiva oli käppäillä sulilla kaduilla ja välillä takki auki ja ilman hanskoja. Katsella kun narsissit nousivat maasta ja kesyt oravat kipitti jalkaa pitkin ylös. Minua kyllä puhutteli harmaa ja välillä sateinen Lontoo, pidin sitä erittäin kauniina.


Mutta kyllä rauhallinen lomakylä on enempi meidän juttu, isossa cityssä kuten Helsingissäkin on kiva käydä mutta kivempaa on palata kotiin.


Comments

 1. Ihana reissu varmasti, harmi tietty tollaset varkaushommat - jää kyllä paha mieli vaikka saakin korvauksen ja hyvä kun hotelli korvasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No me selvittelimme tuota varkausasiaa reilun tunnin ja sen jälkeen painuimme kaupungille. Ja ei se loma siihen kaatunut.

   Delete
 2. Ihana reissu kuitenkin! Ja mitä kuvia - wow!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli oli ihana reissu ja ihanaa kun sai antaa kerrankin kaiken huomionsa pojalle 3 pvn ajan. Bloggari vaan räpsi kännykällä kuvat, ei jaksa isoa järkkäriä mukana raahata.

   Delete
 3. No harmin paikka tuo varkausepisodi. Hyvä, että saitte hyvityksen ja kiva reissu tuntui muuten onneksi olevan. Minä myös pidän Lontoosta todella paljon, vaikka harmaan sateisenakin. Jokohan sinne voisi mennä omien muksujenkin kanssa...? Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.